A pisałem że oberwał? Tyle okrętów płynęło że nie każdy musiał być naruszony
Wersja do druku
A pisałem że oberwał? Tyle okrętów płynęło że nie każdy musiał być naruszony
czy powiodła się rekrutacja rycerzy w Ushya (normalne zasady, było w wydarzeniach i aktualce)
czy była akceptacja "utrzymać pozycję" na Marcusie?
rozumiem, że z Eskadry 1 tylko jeden okręt przetrwał?
czy statki handlowe uległy zniszczeniu?
co się dzieje z Eskadrą 2. ? już trzecia tura bez wieściCytat:
Dwie karawele mają się odłączyć od floty, i zbadać wybrzeża Wysp Czarowników.
(Zwrócić uwagę na ślady obecności ludzi(elfów itd.). Przy ewentualnym zagrożeniu od razu się wycofać.)
A zapisałem że uszkodzony bądź zniszczony? xD dzięki temu okręt twój przetrwał
Pierwszy korpus ekspedycyjny "Marcus" Północna ściana
-Marcus von Richthofen [Generał Imperium/Trzymać Szyk/Runiczny Kieł/Opancerzony koń/utrzymać pozycję]
-Alberto Al'Pacho [Generał Imperium/Opancerzony koń (w armii z Marcusem będzie kapitanem Imperium)]
3x szermierze (1. regiment z Ubersreiku
1. najemny regiment z Luccini
1. regiment z Altdorfu)
Zapisywać mógłbyś tak? Wtedy widzę ile jest razem czego i podobnie co do eskorty coś w tym stylu
Handel morski z El Kalabad: Ładunek: Zwykłe towary handlowe +oliwa+ryby+szafran (mój statek handlowy)
Eskorta
-Północne wybrzeża pinasa "Podróżnik"
-Południowe flota elfa
- Zatokę Medesa chronią statki sułtana
By było czytelnie, to tylko taka prośba
jeśli chodzi o eskortę, to rozpiszę bardziej czytelnie, natomiast armii i tak nie mam na tyle dużo, żeby to robiło różnicę, do tego lepiej nanieść ewentualne doświadczenie. A potem pochodzenie oddziałów będzie ważne bo arabskie będą mogły mieć mniej utrzymania.
jeszcze tylko pytanie o wynik zwiadu
Agenci
Zwiadowca lvl 3. (Stilgar) - zwiad góry Aguidi (możliwość zasiedlenia, ewentualne niebezpieczeństwa, obecność wrogich oddziałów)
Wszystko ok ale bierz pod uwagę czym wyższy lvl agenta tym dokładniejszych opis itp
Dobra zadam pytania jeszcze raz. Tym razem z numeracją.
1. czy powiodła się rekrutacja rycerzy w Ushya (normalne zasady, było w wydarzeniach i aktualce)?
2. czy była akceptacja "utrzymać pozycję" na Marcusie?
3. co się dzieje z Eskadrą 2. ? już trzecia tura bez wieści
4. jaki jest wynik zwiadu góry Aguidi?
Aaaaa ok ok
1. Rekrutacja zakończona
2. Akceptacja
3. Przetrwała i można wydać rozkazy
4. Sorki zapomniałem dziś dostaniesz do wieczora raport
Akceptacja co do agenta na 2lvl, na ture 8 będzie jego raport najszybciej
Dzięki. Rozumiem, że nie wszystko widzicie. Macie dziesięciu graczy do ogarnięcia a w wydarzeniach i aktualkach często chaos, sam nie o wszystkim pamiętam. ;D