Re: Skąd pochodzicie, gdzie mieszkacie?
No i co, nie ważne o ile, po prostu napisał że większe i tyle, po za tym od kiedy ilość mieszkańców jest jakiś jedynym wyznacznikiem? Może jest po prostu bardziej znane i tyle? A Sieradz nie jest taką dziurą, jak Brześć Kujawki. Ale i tak nie kpię sobie z tamtej wsi. I najlepiej zakończyć już ten "spór", żeby się nie wymknął z pod kontroli.
Cytat:
po za tym od kiedy ilość mieszkańców jest jakiś jedynym wyznacznikiem?
Wyznacznikiem czego?
Odpowiedź Fumancha:
Cytat:
To raczej Z.Wola jest jest obok Sieradza,to większe miasto
PS: Popracuj nad pisownią.
Miałem nie pisać już, ale ostatni post - wyznacznikiem jakości/wielkości miasta.
Edit - Rapsod, gdzieś może mieszkać dużo mieszkańców, a może to być kompletna wiocha bez niczego, gdzie gospodarka opiera się na samych polach by było co jeść ;)
Liczba ludności miasta nie jest wyznacznikiem jego wielkości... :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Marki k/Warszawy
Ładna okolica :)
Robiliśmy tam ostatnio kilka szaf :)
taaa, Marki - bardzo tam ładnie. Fajne szafy tam mają...
Niebieskie, Zielono-Żółto_Czarne, Niebiesko-Biało-Czerwone Mysłowice. W sensie pełno kibiców fussbalu i ja...
A jak tam z obwodnicą Marek? Bo zawsze dobija mnie przejeżdżanie przez te wszystkie światła w Markach jak jadę do wawy :)
Cytat:
Zamieszczone przez Bronti
Cytat:
hehe, nie na Zatorzu :D na Dajtkach nad jeziorem
A widzisz to według mnie mieszkasz w bardzo ładnej okolicy :) Siedząc po drugiej stronie Jeziora Kortowskiego i popijając piwo mam widok na Twój dom! :D Ta piękna okolica, jeziorko i las pewnie były i są dla Ciebie natchnieniem do pracy na modami :)
A widzisz, trochę w tym racji, bo nieraz jak szedłem popływać czy jeździć w tych stronach to wpadły mi do głowy jakieś pomysły. :)
Nad Kortowskim też nieraz jestem, ale częściej nad Krzywym, bo mam dom z drugiej strony osiedla, bliżej jeziora Krzywego :)
Wielkie i ogromne sławne na całym świecie miasto Chorzów.(Jakby kto nie wiedział na północ od Chorzowa znajduje sie taka wieeeelka wieś wiecie o jaką chodzi).