Cóż masz pecha być posiadaczem zbyt dobrej karty Nvidi :evil:
http://www.cdprojekt.pl/support/article ... oraz_9____
Wersja do druku
Cóż masz pecha być posiadaczem zbyt dobrej karty Nvidi :evil:
http://www.cdprojekt.pl/support/article ... oraz_9____
Problem z czarnym tłem przy odpaleniu udało mi się rozwiązać.
Wystarczy stworzyć plik tekstowy o nazwie "skipcredits" i wrzucić do katalogu z grą.
Blokło mnie na starcie bitwy, pojawia się pasek ładowania ale nie ładuje i tu nie wiem co robić :P
pewnie coś trzeba zmienić w ustawieniach lub spaczować, jeżeli ktoś natknął się na podobny problem i udało mu się go rozwiązać byłbym wdzięczny za małą podpowiedz :mrgreen:
Łaskawy wybawco!!!! No to gramy.
no trzeba przyznać, że to ciekawe, tylko ja.. teraz nie mam kompa na którym by to sprawdzić :D ale jak tylko gdzieś będzie problem czarnego ekranu to sprawdzę ten wynalazek, chyba genialny :D
A czy może ktoś pomóc na taki problem:
Wszystko pięknie sie uruchamia, ale jak przychodzi do wczytywanie bitwy, kampani, czegokolwiek to pasek wczytywania ładuje sie bardzo powoli, trzeba poczekac naprawde kawał czasu żeby sie cos uruchomiło (jakies 4 minuty, a to duzy problem jak mam czekac na kazda batalie tyle bo razem to wyjdzie 2 godziny grania 1 godz czekania), ale po wczytaniu gra chodzi płynnie. Przy wczytywaniu do wychodzenia z bitwy pasek wczytuje sie błyskawicznie. Po otworzeniu menadżera zadań widac ze program jest w stanie "brak odpowiedzi".
Wcześniej gra działała dobrze, a jedyne co było wymienione to płya głóna z gigabyte'a na ASRock'a.
Sprzęt
Radeon x1600
2GB Ram
Intel 3GHz 1 rdzeń
ASRock G31M-GS
Licze na szybka odpowiedź, albo wskazanie własciwego postu którego mi sie nie udało znaleźć.
Najprawdopodobniej kodeki, ich nadmiar się kłania, bo gra chodzi normalnie, trzeba je unieruchomić i zobaczyć jak gra będzie się zachowywała...
A ja mam problem z rozdzielczościa, jest 800x600 i nie ma innych od wyboru.
Jasnowidzów tu raczej wielu nie znajdziesz. Przede wszystkim podaj: jaka karta graficzna, jaka wersja sterownika, jaki system.
Witam
Mam pewien problem, kiedy włączam grę pojawia się jakiś rozmazany obrazek i dźwięk metalu.
Po tym już nic niema, obraz się wiesza a gra się nie włącza. Zwracam się do was o pomoc w rozwiązywaniu problemu.
Przeniosłem, do odpowiedniego tematu, zastosuj się do porad kirlana, a wszystko wróci do normalności. Patrz posty powyżej, i na poprzedniej stronie, także mojego autorstwa i nie tylko...
pozdrawiam ;)