To co podał Wercyg (:P) strasznie murzyńskie, choć ten 1 typek całkiem fajne flow ma. Ale tekst ... xD
Twoje mRe niezłe, to Ci z twojego miasta? Czemu nie wzięli Cię na feata :D
Wersja do druku
To co podał Wercyg (:P) strasznie murzyńskie, choć ten 1 typek całkiem fajne flow ma. Ale tekst ... xD
Twoje mRe niezłe, to Ci z twojego miasta? Czemu nie wzięli Cię na feata :D
Tak, z mojego miasta ;) a może jestem na początku ? parę osób tam siedzi :) byłem na płycie.
Na serio byłeś? Który i w jakim kawałku?
Jak masz płytkę, o której pisałem to odpal kawałek "Niby dlaczego" i "Czym się kierujesz" . Ten drugi kawałek długi jest, bo nawijają tam wszystkie liczące się ekipy :D ja jako reprezentant RS.
W tym pierwszym mały epizodzik, 3:49. Mario, łatwo się domyślić skąd czasem mRe 8-)
Sprawdziłem niby dlaczego i nieźle, całkiem dobry flow :p Nie spodziewałem się, że ktoś z tego forum rapuje. A w utworze Czym się kierujesz nie mogę Cię wyłapać, mógłbyś podać czas, kiedy zaczynasz zwrotkę?
Swoją drogą, dotąd myślałem (nie pamiętam, skąd to wziąłem), że jesteś w moim wieku, czyli masz 16 lat, a po głosie wydaje się inaczej ;p Rozwiejesz wątpliwości?
hg - dr. joint
http://www.youtube.com/watch?v=OlPzZ_lxL00
ola monola w tym numerze, to był bardzo dobry pomysł:)
na nowo się zasłuchuję
http://www.youtube.com/watch?v=QmJvqNzUxas
Glaca - myślałem, że już dawno słuchałeś drogi ;p
Aquilla - Ten track jest niezły, ale uważam że w większości utworów małolat ma rymy na poziomie gimnazjum ;p Tzn. miał, bo jak jest teraz to zobaczymy na rodzinnym interesie.
Dragonit, ja też byłem do Małolata uprzedzony. Tak, jak teraz jestem do jego starszego brata :) może kiedyś zakupię Pezeta płytkę.
' w pogoni za lepszej jakości życiem' odnajduję idealny przekaz. Takie kawałki jak 'sąsiedzi'. ' w tej grze' , 'piszę tekst', 'wkurwiam się', czy dawane przestępcze myśli są zaje** :)
Chcę więcej decybeli żeby był hit, bo
Chcę więcej decybeli żeby był hip-hop
Pękają szyby w oknach, z nieba lecą cegły
Nie przerwiesz odtąd tej gry, ten bas wypala nerwy
To skala klęski i nie ważne czy srasz, łkasz
Czy zapierdalasz kreski, tą jazdę dał w astmach
Oho, czuje Kwaśniewski i każdy, co chciał dać