Szukam chętnych do potyczki na modzie The Blue and the Gray. Chętnych proszę o PW.
viewtopic.php?f=114&t=826
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=411734
Wersja do druku
Szukam chętnych do potyczki na modzie The Blue and the Gray. Chętnych proszę o PW.
viewtopic.php?f=114&t=826
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=411734
Witam, jestem nowy na forum więc powiem o sobie tyle, że mam na imię Michał/24/Gdynia
Szukam chętnych do wspólnego grajcowania w NTW. Głównie przydałaby się osoba do pykania w kampanię online bo opcja ta wydaje się ciekawa.
ps o co chodzi z tym rome total war? Jest aż tak dobra?? W Rzym kiedys grałem ale jakoś wyłączyłem po kilku godzinach a tu widzę, że ludzie się podniecają tym w dalszym ciągu.. O_o
Pozdro
Post przeniesiony. Znalezienie odpowiedniego tematu jest aż tak trudne, że należało założyć nowy?-Maharbal
Chętnie z tobą pogram ale gram tylko bitwy. Jak jesteś zainteresowany to pisz na pw.
Jest ktoś chętny do gry w med2 nie mam patcha, chętnych proszę o kontakt pw, gg: 2537202
Gdzie Ty teraz znajdziesz partnera do niespatchowanej gry? :D
Chętnych do gry 2 vs 2 zapraszam na gg/ PW
Cytat:
Zamieszczone przez denek14w
Spatchuj. Trochę się ściąga ale naprawdę warto. Koniec z nędznymi szarżami kawalerii itd.
Jesli ma ktoś ochotę pograć etw kampanie na multi.
Niech piszę na steam , nick :foczkassj
Post przeniesiony. Ensis
Więc ja się tutaj zaoferuje. Codziennie gram z kolegą z klasy w RTW 2v2. Niestety doskwiera nam brak normalnych przeciwników. Chodzi mi o to żeby przestrzegali zasad (bo szybkie podbieganie do onagerów już mnie nudzi) i mniej więcej umieli grać. Chętnie pogramy również 1v1 z nowymi przeciwnikami. Zachęcam do pisania do mnie na GG podane pod avatarem.
Poszukuję ludzi do grania w weekendowe wieczory.
Empire: TW, i Medieval II (ale ten po wytłumaczeniu co i jak patchować, tępy jestem, a wersję mam premierową toteż nie mogłem znaleźć nigdzie informacji o wersji).
Chętni proszę o kontakt przez PW na forum lub GG 3029748.
Pozdrawiam