Re: WWmwE wersja 2.0 - Download
Cytat:
Zamieszczone przez Gnejusz
Bardzo ciekawe nowe jednostki, co prawda przesadzili z ilością w kilku nacjach ale i tak jest słodko. .
Tzn w ktorych nacjach? Opisujcie takie wrazenia jak najdokladniej, to bedziemy mogli poprawic przy ewentualnej kolejnej czesci moda. Interesuje nas glownie jak postrzegacie balans nacji - czy ktoras jest za silna w stosunku do innych, czy ktoras ma za malo jednostek (lub sa za slabe) itp.
Racja, trzeba starać się być precyzyjnym, napisałem, że przedobrzone jest z ilością jednostek, teraz napiszę konkretniej.
Grałem do tej pory: Polską, Sycylią i Węgrami ale podglądałem też rekrutację w innych państwach. Polska ma za dużo wszystkich formacji, piechoty, jazdy, może strzeleckich nie przesadziliście ale pozostałe na pewno. Myślę, że można zmniejszyć przynajmniej o połowę. Sycylia ma za dużo piechoty, Węgry już nieco lepiej. Pozostałe kraje - mam wrażenie, że potraktowaliście Europę wschodnią po VIP-owsku, wynagrodziliście to co inni moderzy kompletnie pominęli.
Czy agresja komputera jest tak słaba tylko u mnie czy u innych też, gram 46 turę Węgrami i nic się nie dzieje, nikt mnie nie atakuje... Wcześniej grając Polską miałem to samo do 116-ej tury, kiedy zaatakowały mnie Węgry ale tylko Halicz, armie innych państw łażą po mapce jak muchy w smole - snują się... Komputer nawet się nie broni, po prostu wieje nudą - jak można to samemu zmienić?
Gnejusz, zagraj z nami w Kampanię Online.
Dodatkowo powiem, że ta "napotka" zawsze jest na turze Litwy. Ciekawe.
Siema mam pytanie.Gdzie jest link do wersji 2.0??
Bo nie mogę znaleźć.Jeżeli coś pomyliłem to przepraszam.
POZDRO
Ale po co Ci 2.0? Jest zabugowane.
To mam pytanie w którą wersje grać??
Bo ściągnąłem 2.02b i ona jest tylko do gry w KO.
To którą polecacie do gry w SINGLE??
1.0.
Tylko tam są działające bitwy. Acz nie zawsze...
Aha dzięki już ściągam :D
Właśnie teamt download 2.0, a nie ma 2.0. Kampania on-line jest do 2.0, a chciałem spróbować, więc można gdzieś ten link znaleźć ;)