Jest nowa wersja?
Wersja do druku
Jest nowa wersja?
Jeszcze nie.
Mylę się czy to jest Napoleonic Total War III ver 2.0??
http://www.thelordz.org/forum/viewtopic ... 38&t=13302
EDIT:
Tak!!!
To jest druga wersja Napoleonic Total War III
Księstwo Warszawskie:
http://i283.photobucket.com/albums/k...arsawntw32.jpg
Tak potwierdzam. Rodziła się bólach.
Poznaje niektóre moje jednostki:)
Księstwo ma teraz jednostki bliższe tym historycznym. Jak będę miał czas to wydam mały update, w którym polskie oddziały będą jeszcze bardziej uhistorycznione.
Mam pytanie aby grać Księstwem Warszawskim w kampanii można wgrać innego startpos?? Nie wpłynie to n a moda??
I jeszcze jedna moja uwaga.
Wczoraj wieczorem pobrałem moda jeszcze bez map. Aby zobaczyć jednostki Księstwa chciałem zagrać bitwę.Nie było normalnych map to wybrałem oblężenie.Poszło....Ale do wyboru przy wybieraniu jednostek Księstwa jest....PIECHOTA LINIOWA Z EMPIRE :shock:
O co chodzi??Mi to nie przeszkadza ale pytam z ciekawości :D
Chodzi właśnie o te twoje niepobrane mapy;-)
Pobierz packa i odpal normalnie bitwę multiplayer to sobie obejrzysz jednostki.
Wiem już sobie pobrałem i pograłem parę bitew. Naprawdę fajne t mapy nawet ;)
Ale w kampanii nadal mogę rekrutować piechotę liniową z Empire :lol:
EDIT:
Po pierwszych godzinach gry w kampanii stwierdzam że SP w tym modzie to porażka. Może tylko u mnie tak jest nie wiem.
Głównie chodzi mi o to że wszystkie budynki w mieście można wybudować do najwyższego poziomu już w przeciągu ok 20 tur :roll: Budowa trwa 1 turę :? Dochód jest tak duży że można wybudować te wszystkie budynki a w dodatku wyszkolić pełną armię w 5 tur :|
W ogóle nie ma przyjemności z gry. Ale dla mnie to nie jest najgorsze. Najgorsze dla mnie są bitwy w SP. Komputer nawet na największym poziomie trudności po prostu podchodzi pod moje oddziały i... stoi.
Nawet nie strzelają chodzą w jedną to w drugą stronę a moje oddziały wystrzeliwują je jak kaczki :lol:
Jedynie co podoba mi się w tym modzie to piękne jednostki. Niestety dla samych jednostek nie można grać gdy wszystko jest....hmm jak by to powiedzieć...niedopracowane??
Uważam, że podchodzicie źle do tej modyfikacji. To nie jest typowy mod wprowadzający jakąś ulepszoną kampanię i skupiający się na ulepszaniu gry jednoosobowej. Ntw3 zorientowany jest nadal na bitwy multiplayer. Główne atuty tej modyfikacji to: mechanizm bitew, nowe mapy, sporo nowych jednostek, żywe środowisko graczy multiplayer i tryb bitew historycznych. Kampania jest lepsza niż w wersji pierwszej ale według mnie zrobiona jest na siłę i jej jakość jest niska. Może przyszłe patche to poprawią. Jeżeli preferujecie grę z komputerem, co według mnie jest dość nudne i przewidywalne, powinniście spróbować innych modyfikacji.
dalej jest błąd co w pierwszej edycji. kawaleria nie potrafi przewrócić piechocińca , nie mówię już o stratowaniu. Kampania dla pojedynczego gracza to porażka:( jednostki bardzo ładnie odwzorowane :) wg mnie jak ktoś chce grać z kompem to Darthmod jest bardzo dobry no chyba że polecacie inny mod
Witam zainstalowałem tegoż moda i mam pare problemów :( Po pierwsze interfejs jest po polsku nie wiem czy to prawidłowy objaw po drugie wywala mnie z mapy kampani jak kliknę na jednostki bądź budynki( pokazuje błąd) po trzecie nie mam bitew historycznych tzn chciałem zagrać Jenę ale nie było armii historycznych tak jak w przypadku podstawowej wersji przy bitwach.może ktoś ma bądź miał podobne problemy????Mam czystego napoleona dopiero co wgranego i sprawdzałem spójność plików itd i wszystko było ok.Pozdrawiam