Re: EMPIRE TOTAL WAR - dyskusje ogólne
Kupiłem Empire kilka dni temu. Ze względu, że wcześniej miałem już konto Steam po prostu się na nie zalogowałem. Zainstalowałem, poczekałem na update, ale podczas jego ściągania zabrakło prądu. Włączam, wszystko od nowa, przekląłem pod nosem i ściągam dalej. Ściągnęło się. Włączam, nie da się grać, wszędzie wyskakują błędy.
No to reinstall i ponowny, tym razem niczym nie zakłócony download patchy i wszystko ok.
A z tematem ma to tyle wspólnego, że przy ponownej instalacji jedyne co trzeba znać to nazwę swojego konta na steam i hasło. Gdy się zalogujesz wyskakuje lista gier zarejestrowanych, Empire jest tam jako niezainstalowane - i wtedy jeśli się nie mylę możesz normalnie instalować z płyt lub ciągnąć z neta.
Mi reinstall nie sprawił żadnych problemów, powiem nawet, że jest to całkiem wygodne.
Wszystkim,którzy twierdzili że ta gra jest beznadziejna radzę przejść ją jeszcze raz z najnowszym patchem, darthmodem i European Wars. Wciągnęło mnie niesamowicie, a błędy są dla mnie praktycznie niewidoczne. Kocham Empire wbrew wszystkim,którzy twierdzą że gniot. Dla mnie trzyma poziom poprzednich części, ale jest od nich zupełnie różna i wychodzi jej to zdecydowanie na dobre!
Cytat:
Zamieszczone przez Biniu
Wszystkim,którzy twierdzili że ta gra jest beznadziejna radzę przejść ją jeszcze raz z najnowszym patchem, darthmodem i European Wars. Wciągnęło mnie niesamowicie, a błędy są dla mnie praktycznie niewidoczne. Kocham Empire wbrew wszystkim,którzy twierdzą że gniot. Dla mnie trzyma poziom poprzednich części, ale jest od nich zupełnie różna i wychodzi jej to zdecydowanie na dobre!
Gniot jest dlatego gniotem gdyż jako samodzielna gra bez Modów i to co najmniej kilku nie można normalnie grać. Równie dobrze można powiedzieć że MII TW jest super gierką bo po patch-ach i modach można grać w takie cudeńka jak BC czy TATW ale nie o to chodzi żeby grać w gry po modach jeżeli płacimy grubą kasę (Tak jak za Empire) za podstawkę, to wymagamy od niej sprawności i stabilności. :)
I love my ETW. Leave it alone! :cry:
witam wszystkich , mam problem moja wersja gry pobrala jakies aktualizacje przez steam i nie moge ja odpalic wyskakuje mi blad ??????? :x moze ktos udzieli mi pomocy bardzo dziekuje
Witam.
Mam ten sam problem co przedmówca. dokładnie pokazuje się plansza i po chwili wraca mi do pulpitu.
Czy znowu CA dała Du... tak jak to było przy wejściu gry.
Jeżeli nie jest tak to dajcie znać co się stało ???
Krótko i dosadnie - wyszedł nowy patch. Można tylko czekać na łatkę,która to naprawi. I proszę nie gadać mi tu o zainstalowanych modach - u innych użytkowników jest tak samo
wy narzekacie a mi śmiga aż miło ;) tyle, że nie widzę żadnych różnic po tym patchu. ani teraz ani wcześniej nie miałem problemów z wywalaniem do windy itp...
Ja nie mialem modow i mi chodzi :).Ale tez nie widze zadnej roznicy!!