eem o co kaman? Bo nie rozumiem tego posta :DCytat:
Zamieszczone przez Grandal
tzn. w pliku descr_strat widziałem coś z tym związanego, ale nie wiem jak to wpływa na grę :)
Wersja do druku
eem o co kaman? Bo nie rozumiem tego posta :DCytat:
Zamieszczone przez Grandal
tzn. w pliku descr_strat widziałem coś z tym związanego, ale nie wiem jak to wpływa na grę :)
Tam , gdzie masz ile dostajesz kasy to masz sakwa Krola pewnie 2500 najlepiej ustaw w descr na minus 500 i gitCytat:
Zamieszczone przez kuroi
Ale co ta sakwa króla daje? xDCytat:
Zamieszczone przez OskarX
Przychód, ale to utrudni mi grę tylko w początkowej fazie:D Grałem Wenecją, miałem z 10 wojen i...utrzymałem się z całkiem sporymi ziemiami. Ale szukam czegoś super trudnego:D Sycylią grałem i jest tak średnio. Ruś ma względnie łatwo jak się rozprawi z frakcjami na wschodzie. No to włączam HRE:D
Ale wyłącz tą sakwe, bo wtedy pokonasz polskę, francję, danię, milan i po grze masz.
Ciekawie się grało ale...Francja podbita, Anglia inwazja, Papież uciekł do Hiszpanii...Polska uciekła na wschód (Nowogród o ile się nie mylę) Ruskich nie ma...tylko Węgry stawiają jako taki opór:D
a nie mówiłem, że Szkopami gra się łatwo?
moze mi ktos doradzic? otoz pogrywam w MTW II i mam wrazenie "niewywazonego" poziomu AI dla poszczegolnych frakcji. Chce zainstalowac jakis mod ktory by to poprawial i nie potrzebuje nic wiecej zadnych dodatkowych frakcji, prowincji czy czegos innego. Ultimate AI - czy warto? Niech mi ktos odpowie "doswiadczony".
Tak, warto instalować ultimate ai, ponieważ nic się nie rozni oprocz flag i kolorow frakcji na mapie [i oczywiscie poziom ai] ,a wiec nie będziesz żałował.
a wie ktos why na modzie ultimate ai nie dzialaja bitwy historyczne by pinotchet? na podstawce chodza? nie jest to wina sprzetu tylko chyba moda bo w ultim ai nie widzi godel i opisow bitew historycznych i nie mozna nic wybrac. zna ktos rozwiazanie?