Ktoś może wie w jaki sposób buntownicy zdobywają dyplomatę ? Np.Czy dyplomata zniszczonej frakcji od razu staje się dyplomatą buntownikiem ,czy może po prostu produkuja go ,ale rzadko,a może to i to ?
Wersja do druku
Ktoś może wie w jaki sposób buntownicy zdobywają dyplomatę ? Np.Czy dyplomata zniszczonej frakcji od razu staje się dyplomatą buntownikiem ,czy może po prostu produkuja go ,ale rzadko,a może to i to ?
Z tego co pamiętam to buntownicy nie mogą mieć dyplomaty. Ponieważ nie jest to normalna nacja. Nie da się z nimi zawrzeć pokoju lub jakichkolwiek innych umów. Jeśli się pojawi to jest to błąd gry.
Zawarłem pokój z buntownikami,więc wiem ,że ich dyplomaci istnieją,ale rzadko się pojawiają.
W sumie może to być błąd ,bo kiedyś nieudolnie grzebałem w plikach ,ale dlaczego w takim razie w BI też są jak grzebałem tylko w RTW ?
Nie mam pojęcia, ale pewne jest, że buntownicy dyplomatów nie mają.
Na pewno jest to skutkiem zmian w plikach.
Jestem zmuszony zmienić swoją teze,tym razem grajac na innym komputerze zdarzyl sie buntownik dyplomata,ale tam nie grzebalem w plikach.
Dziwne. :eek:
Pamiętam, że nawet gdy frakcja zostawała zniszczona, to dyplomata znikał.
Możesz wrzucić screena?
Są takie rzeczy :) mi proponowali nawet pokój. Bardziej zdarzało się to w BI niż w czystej Romie, spowodowane to jest chyba tym, że rebelianci mają możliwość rekrutacji dyplomaty.
Ja przez lata się z tym nie spotkałem, ale pamiętam moje zdumienie jak swego czasu brat mi opowiedział o tym że ma... pokój i umowę handlową z rebeliantami :eek: więc teraz nawet nie jestem zaskoczony. Grał na czystym Romku.
Temat stary i dawno nieużywany ale co trzeba w plikach zmieniać aby nastąpiły reformy mariusza mam już rok 216 p.n.e. a wciąż nie mam reforn a dodam iż mam kilka miast na poziomie najwyższym i nic. Gram już niezliczony raz i pierwszy raz tak późno jej nie ma.
To musi być jakiś błąd.