Eee. Sami dopiero co wpisujecie taką zasadę, a teraz ja nie mogę Szkocji przejąć dopóki Garindor nie naprawi problemu? Tylko ja tu widzę jakąś rozbieżność, czy jak?
Wersja do druku
Eee. Sami dopiero co wpisujecie taką zasadę, a teraz ja nie mogę Szkocji przejąć dopóki Garindor nie naprawi problemu? Tylko ja tu widzę jakąś rozbieżność, czy jak?
wg. mnie Mefisto powinien dostać tą Szkocję, skoro jest już taka zasada... sam bym ją wziął, tylko mam Sycylię w tej kampanii.
Mam do oddania:
mk11 - francja, stan idealny, kampania ma się ku końcowi, jestem w sojuszu z Polską i kontrolujemy razem ponad połowę mapy
mk14 - anglia, stan bdb. zajete wyspy brytyjskie, francja i część iberii, obecnie pon z Hiszpanią, sojusz z Niemcami, wojna z egiptem i bizancjum, walki toczą się we włoszech
mk16 - maurowie, stan kiepski, gra bez jihadów, wojna z Francją, dotychczas większosć bitew przegrana, ale sa jakies perspektywy na zwyciestwo
mk18 - tutaj mg moze przeklikac kilka moich ostatnich tur
bc 13 - ok 50 tura, od samego początku wojna z kipczakami toczona ze zmiennym szczęściem, kilka prowincji z południa zabrali seldzucy, ale na tym froncie jest juz pon. spory potencjał militarny i mozliwosc szkolenia dobrych jednostek
Ko oddaje z powodu popsutej stacji dysków, co uniemozliwia mi instalacje czegokolwiek z płyty
rafi a ściągniecie obrazu :P po co instalować z płyty masz klucz i nic więcej chyba ci nie potrzeba
Prawo polskie pozwala na posiadanie kopii zapasowej pod warunkiem że posiadamy oryginał więc w tym wypadku możesz używać obrazów
Avasil może BC weźmie
Ale to strasznie dużo sciągania jak na mojego neta jest
Brytania 19 - Walia
Sytuacja dobra, drugie najsilniejsze państwo w grze, dużo wojska wojna z Irlandią i dokończenie niszczenia Anglii, która ma tylko 2 prowincje. Sojusz z Norwegią, która ma właściwie dawne tereny Szkocji. Po hasło do mnie.
BioręCytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
bulgaria? na jakim to modzie biega?