Ahh, ten brat.
Wersja do druku
Ahh, ten brat.
Gratuluje kiedy pisałeś.... 8 marca(3 dni różnicy brawo)? A skąd mam wiedzieć że ruszyłeś jak nie wstawiłeś? Może twojego brata też zgłosić do CL? Takie wymówki to dzieciom w przedszkolu możesz wciskać. Czekam na decyzje kolegium(już jest rozpatrywana bo dostałem info od Avasila).
Ciekawe po co miałbym wstawiać turę na forum,chyba dla ciebie zapisywanie tury na kompie,wrzucanie ją na forum i ponowne jej sciągnięcie na ten sam komputer ma sens,ale dla mnie NIE.
<Facepalm>Cytat:
Zamieszczone przez PussyDestroyer 666
Widać z tobą nie da się rozmawiać. Po co masz ściągać znów turę, jak masz ją na kompie. Wrzucając, pokazujesz że zrobiłeś...
Widać że nawet zgłoszenie ciebie tutaj nic nie sprawiło....
O dziwo nie czuje jakiegoś obowiązku pokazywania wam,że zrobiłem turę ,kiedy nie ma to żadnego powiązania,z tym ile wy będziecie na turę czekać...
Dlatego tu wylądowałeś...Cytat:
Zamieszczone przez PussyDestroyer 666
Do obowiązku robienia tury w przeciągu 24/36h tez się nie poczuwasz?
Zaraz kliknę klepsydrę tylko hasło poszukam.
ProNoob robił jakoś turę 10 dni i do niego to nie miałeś wątów, ta hipokryzja bo w tej Ko nikt nie robi tury na czas.Cytat:
Zamieszczone przez adi087
Pussy prześlij mi sejwa do tury brata, bo inaczej kliknę was obu, a skoro zrobiłeś swoją, to nie ma sensu żebyś na tym tracił.
[quote=PussyDestroyer 666]ProNoob robił jakoś turę 10 dni i do niego to nie miałeś wątów, ta hipokryzja bo w tej Ko nikt nie robi tury na czas.[/quote:39rtf3lz]Cytat:
Zamieszczone przez adi087
A tobie się pisze że masz zrobić, odpisujesz(sic!) i na tym się kończy. Bo brat nie ma czasu :roll: No w ciągu miesiąca trudno znaleźć 1-2h na turę? A na inne ma? To dopiero Hipokryzja!
Domen przeklikuj jak leci, nawet teraz nic się nie ruszyło w kolejce.