Furiusz- wydaje się być naprawdę sympatyczny, nie ma problemów z pisownią.
Generalnie na + :)
Pamięta mnie ktoś jeszcze ze starego forum? :)
Wersja do druku
Furiusz- wydaje się być naprawdę sympatyczny, nie ma problemów z pisownią.
Generalnie na + :)
Pamięta mnie ktoś jeszcze ze starego forum? :)
Furiusz
Gostek z którym można dyskutować o wszystkim, potrafi bronić swojego zdania do upadłego i nie zasłania się byłe jakimi argumentami za co wielki plus, widać wyluzowany, ale tkwi w błędzie że Rome był najlepszym z totalwarów ;) :D
Fan Wiedźmina, Fan Historii ,Fan Metalu ,Fan Wielu innych rzeczy:) nic dodać nic ująć po avarze rozpoznaje że lubi twórczość Tolkiena no coby tu jeszcze lubi nightwisha (jak ja) którego volomir nienawidzi :D to chyba tyle.
wikuś
metal z wyglądu, trochę sie go boje, z przekonania chyba również metal. Nie wiem czy zjada niemowlaki, ale chyba jescze do tej wprawy nie doszedł i narazie na kotach poprzestaje ;D , a ogólnie całkiem spoko gościu :D
(S)pampalinex! Łysy, który musi wszędzie wrzucić swoje trzy grosze! Mimo młodego wieku ma swoje zdanie, nie zawsze mądre, ale zawsze jakieś :P Niestety, zamiast w swoim wieku męczyć jabcoki z kumplami po krzokach to siedzi i traci czas przy kompie :lol:
Mossin
Srogi moderator, powiem także że mój ulubiony :D
Nie znosi spamu, więc chyba muszę się bac :D
Zawsze pisze z sensem i na temat.
Po za tym spoko gościu :D
Haller, sympatyczny user, słucha niezgorszej muzyki. Tak trzymać ;)
Matatjahu
Pokręcony nick(choć widziałem bardziej pokręcone takie jak ,,necr00brzega" czy coś takiego) 8-) . Młodzian, któremu brak jest ogłady, ale który zdaje sobie z tego sprawę i jest mu bardzo przykro, że coś takiego zaszło. Miewa problemy z matematyką(głównie wyliczanie własnego wieku). Zdaje się, że interesuje się szeroko pojętą duchowością(nie wiem, czy jest wiernym czy też niewierzącym/ satanistą)....jak posiedzi na forum jeszcze kilka lat, to stanie się z niego miły user, potrafiący wygłosić coś interesującego w dyskusji.
Maharbal użytkownik, który kojarzył mi się z całkiem innym avaterem. Kiedyś wystarczyło spojrzeć na avka i już wiedziało się z kim ma się do czynienia ;)
Kojarzę Cię jako użytkownika, który szturmem zdobył sobie sławę i uznanie na forum swoją nietuzinkową osobowością za co dostałeś medal "Starej Gwardii".
Dawniej aktywny gracz KO jak jest z tym obecnie niestety nie wiem.
Ogólnie jesteś użytkownikiem, który po zestawieniu wychodzisz dla mnie na plus :)
Bronti - Niegdyś Graf Bronti, jeden z lepiej kojarzonych przeze mnie userów. Lubie średniowiecze i, jak widać na avatarze, brał udział w ekranizacji Krzyżaków :D Nigdy nie miałem z nim żadnej sprzeczki, lubię tego usera.