Co ie znaczy, ze nalezalo to wykorzystywac...
Wersja do druku
Co ie znaczy, ze nalezalo to wykorzystywac...
Francja dąży więc do wojny, a na to już są sposoby. Zresztą, ot tak nie udzieli jakiegoś kolosalnego wsparcia Aragonii. Koszt utrzymania jednostek, deficyt wojsk na własnej granicy itp.Cytat:
Tylko, ze to jest z drugiej strony cwaniactwo. Bo taki Maur może nie mieć odpowiednich sił na Francje i Aragonie, a na sama Aragonie już tak. Francja dlatego wchodzi i wie, że Maur za przeproszeniem, g... zrobi ;) Mnie się takie coś nie podoba. Za takie praktyki powinna byc raczej kara.
Nie chciałem zaśmiecać forum nowym tematem więc zamieszczam moje pytanie tutaj.
Jak odblokować tryb Hot Seat w grze?
Czytałem pewien post, gdzie użytkownik pisał, że odblokował sobie wszystkie frakcje i Hot Seat, więc pomyślałem, że tryb też trzeba odblokowywać.
odsyłam to tematu http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=98&t=2493
Mam pytanie chcialbym sprobowac ;] znajdzie sie jeszcze gdzies miejsce ( bo chyba wszystkie kampanie pelne ) ?
viewtopic.php?f=3&t=92&start=200 Tu czasem coś jest ale tydzień jakiś poczekasz cierpliwie i coś nowego upolujesz ^ ^
Hej, własnie robiłem reinstal systemu i nie mam WWMWE do ko. Linki z rapida mi nie działają, a żebym mógł pobrać z sendspace musze kupic konto premium :roll: Chodzi mi o wersje 0.9. Ktoś ma na to jakas rade?
Zjedz w tym sendspace na sam dół i dokładnie popatrz ;) Taka moja rada.
Sam sobie kliknij w to trzecie to zobaczysz że nie da rady :) ok ale dam sobie rade
Jak wroce dzisiaj wieczorem do akademika to zuploaduje na inne serwy. Obecnie niestety siedze na kompie z neo 512 wiec uploadowalbym chyba tydzien to ;)