To muszę wszystkie utwory połączyć w jedną ścieżkę dźwiękową?
Wersja do druku
To muszę wszystkie utwory połączyć w jedną ścieżkę dźwiękową?
Nie musisz, mogą być osobno każdy, ważne żeby były jako .mp3
A czy jest jakiś limit utworów?
Tak gra odtwarza tylko kilkadziesiąt potem wraca do początku, ale nie wiem ile dokładnie.
Dzięki za pomoc, ale jeszcze mam jedno pytanie. Jak wstawić nowe dźwięki rogów?
Tego co używa generał aby przywołać do walki uciekające oddziały bo chciałbym dla każdej frakcji inny dźwięk rogu wstawić.
Już nie trzeba pomocy, ogarnąłem to :D
Ale mam inne pytanie, w oddziałach generałów grając kampanię zawsze jest jeden rycerz na koniu w zbroi płytowej no i ni jak on nie pasuje do epoki w jakiej zaczynamy kampanię czyli pod koniec XII wieku a wygląd tego rycerza wskazuje na XVI wiek. Jak mam usunąć bądź zastąpić innym tego rycerza?
Nie jest to oficer, jest to postać odpowiadająca za przywódcę oddziału.
Witam serdecznie.
Czy mógłbym tutaj uzyskać wskazówkę czy i jak można zawrzeć niezrywalny sojusz polsko-litewski w dodatku "Teutonic" ?
Spodziewam się, że jeśli w ogóle, to mogę to zrobić poprzez manipulację w plikach ...
P.S Gram w total war'y od lat, jednak nigdy dotychczas nie korzystałem z forum, jeśli umieściłem zagadnienie w nieodpowiednim miejscu to proszę o wyrozumiałość.
Istnieje submod Forced Diplomacy może na jego podstawie dałoby się coś takiego uzyskać. http://forums.totalwar.org/vb/showth...lomacy-Minimod to akurat wersja pod EB, więc trzeba by było ją przerobić pod Teutonic.
Dziękuję bardzo. Myślę, że przynajmniej warto spróbować, bo to co zrobili z "Teutonic" woła o pomstę do nieba, szczególnie w kwestii dyplomacji.
Istnieje limit loading_screenów?
Chcę zrobić parę nowych screenów do deus lo vult BB tam loading screenów jest aż 42 i nie wiem czy mogę po prostu wrzucić swoje loading screeny z dopiskiem większej liczby czy usunąć muszę parę tych co są.
Co do limitu może i takowy jest, ale na pewno wynosi więcej niż 42, w niektórych modach jest nawet 80 loading screenów, tak więc możesz śmiało dodawać, tylko pamiętaj, że gra wybiera je losowo więc niektóre i tak będą częściej niż inne.