Ja nie mam chyba nawet 20 bitew w multi stoczonych na Shogunie, więc z żadnym mega avatarem i doświadczonym wojem Ci nie wyskoczę ;P
Wersja do druku
Ja nie mam chyba nawet 20 bitew w multi stoczonych na Shogunie, więc z żadnym mega avatarem i doświadczonym wojem Ci nie wyskoczę ;P
I właśnie dlatego ja nie gram w multi w shogunie :D 2 lvl mam a losuje mi przeciwników z nawet !!10lvl!! i armią mnichów albo czymś podobnym... szkoda nerwów na granie :)
Więc jak wyjdzie FOTS trzeba będzie olać singla i skupić się na multi bo warto :] Tylko to czekanie do marca :(
Już ponad miesiąc cisza o dodatku. Nie podają żadnych informacji ani screenów. Dziwne, bo zostały 2 miesiące do premiery.
Jeśli wkrótce nie będą dodawać nowych materiałów odnośnie nowego dodatku będzie to oznaczało że sam dodatek bardzo mało wnosi nowego do gry jako że nawet ludzie od marketingu nie mogę niczego wymyślić
Się okaże, że jedyną różnicą będzie zmiana właścicieli prowincji, dwie nowe jednostki dla prozachodnich i intro filmik z lokomotywą :P
Może nie będzie tak źle,ostatecznie dodatki są po to by, wprowadzać coś więcej niż lokomotywę.:)Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
Ja chciałbym żeby dało się walczyć Mongołami, w sojuszu z Japonią.
W końcu by pokonali agresorów. :)
Ja myślę, że jeżeli uda im się oddać atmosferę filmu Ostatni Samuraj i zakręt historii na(w) jakim Japonia się znalazła, może być podobnie jak z pierwszym Szogunem :) Dlaczego tak napisałem, bo chciałbym żeby tak było....Nie przejmowałbym się zapowiedziami, bo są gry które po medialnej wrzawie znikły w zakamarkach ludzkiej niepamięci i znane są tylko nielicznej garstce sympatyków....
Jeżeli są na forum jacyś młodzi gracze w Szoguna to ja jestem gotów teraz w betę grać. Ale ja proszę, bez jakiś wysokich skillów. Ten nieszczęsny system, rodem z gier mmo nie bardzo sprzyja pokazaniu własnych umiejętności. Takie mniej-więcej, aby były jednostki podstawowe. Wiecie... nawet Dariusz nie dał rady Alexandrowi swoimi hordami lekkozbrojnych czy jakoś tak. Chodzi mi właśnie o bardziej ukazanie swego talentu bitewnego (oczywiście ktoś, kto pokonuje milicją profesjonalne armie też może swój geniusz wojenny okazać... albo raczej ograniczenie drugiej strony).
Cytat:
Zamieszczone przez Martin von Carstein
Przecież jest możliwość grania w tradycyjne bitwy multiplayer.
Teraz mi dopiero mówisz? :P W takim razie chętnie zagram z każdym, ale tylko klasyczne bitwy. - MvC
Witam
Panowie czy coś wiecie aby w tej becie była możliwość grana w Kampanie bo same multi jest *^#! tak jak pisał poprzednik ja mam L2 a walczę z L10 a tam masakra.
I dlaczego nie moge ograniczyć bitew do rozmiary małej armi :)