Ja mam nadzieję, że Portugalia wygra Euro, Ronaldo albo Nani stanie się graczem turnieju i pokażą na co ich stać w końcu :P
Ale i tak pewnie Hiszpania lub Niemcy wygrają... <ble>
Wersja do druku
Ja mam nadzieję, że Portugalia wygra Euro, Ronaldo albo Nani stanie się graczem turnieju i pokażą na co ich stać w końcu :P
Ale i tak pewnie Hiszpania lub Niemcy wygrają... <ble>
Adamiakowa! :lol: :lol: :lol: :lol: ...Cytat:
Zamieszczone przez AleCzemuNie
...cokolwiek by robiła i tak byłaby lepsza od niego. :evil:
Kirlan, jak trzymasz się po odpadnięciu Ukrainy :?: :?: :?: :P
Żaaal , żaaal ! ....
Wciąż nie miął !
Za wspaniałą U- krainą ...
Żaaal , żaaal ! ....
Sere płacze już ich w Euro nie ...
...zo ..
........ba ...
...............czę!!
:cry: :cry: :cry:
=====================
Ale w antycypacyjną nagrodę widziałem prawie cały "Szewcja - Anglia :D
Nie chodziło mi o szerszą dyskusję nad tematem. Po prostu wylałem swój żal na tego idiotę w dresie. ;)Cytat:
Lawrence, ja przeczytałem twojego posta, z większością się zgadzam, jednak wybacz, że nie wejdę z tobą w dłuższą polemikę, ale po prostu nie mam czasu ;)
A a propos miejsca po Smudzie:
Wczoraj słucham sobie Radia Zet ok. 7/8 rano i pytali słuchaczy kto powinien teraz zostać selekcjonerem. Jakiś kozak zadzwonił i mówi: "Może ryży z Gubina, on też nie ma szkół."
A moim skromnym zdaniem powinien być ktoś z górnej półki trenerskiej (i sam chciałbym Hiddink'a) ale pewnie przez tych idiotów z PZPN-u znowu będzie jakiś kloc z Polski i dalej będzie wbijał na siłę taktykę z poprzedniego wieku, bo chyba selekcjonerów bez pomysłu na plan gry, wyczerpaliśmy limit.
No na koniec twierdzę ponownie, że EURO wygrają Italikowie po średnim finale z Hiszpanami, lub znakomitym z Niemcami.
Takie małe sprostowanie - Włosi nie mogą zagrać finału z Niemcami. Pierwszy półfinał zagra zwycięzca ćwierćfinału 1 i 3, drugi półfinał - 2 i 4. Włosi są w ćwierćfinale 4, więc zagrają ze zwycięzcą ćwierćfinału 2 (Niemcy - Grecja). Na 99% w półfinale zmierzą się z Niemcami, o ile pokonają Anglię, która mimo wszystko gra całkiem dobrze. Nie żebym chciał wytykać ci pomyłki, ale po prostu czytając twojego posta miałem akurat przed sobą drabinkę turniejową Euro 2012 :D.Cytat:
Zamieszczone przez Lawrence of Arabia
Dzięki ;) . Czyli finał będzie Włochy - Hiszpania. I będzie co najwyżej średni. ;)
Najpierw Hiszpania musi wygrać z Francją ;)Cytat:
Zamieszczone przez Lawrence of Arabia
Po wczorajszym pogromie nasuwa mi się jedno pytanie: jak można nie kochać niemieckiej piłki? ;)
Dzisiaj mam ogromną nadzieję, że Francji uda się pokonać Hiszpanie. Myślę że po ostatnim failu ze Szwecją się zmotywują i pokażą 100% potencjału.
Tak, znowu się zacznijcie podniecać jak dwa lata temu, gdy Giermańce pokonały Anglię bez formy i Argentynę bez trenera, a gdy przyszedł czas na klasowego rywala, czar prysł. Choć trzeba przyznać, że nie widzę drużyny która stanowiłaby prawdziwy monolit i byłaby pewniakiem do pokonania Teutonów. No ale pożyjemy, zobaczymy. Liczę na Włochów.