Hmm, no jakoś nie bardzo mi to pasuje do gry ze średniowiecznym klimatem :/
Wersja do druku
Hmm, no jakoś nie bardzo mi to pasuje do gry ze średniowiecznym klimatem :/
ale podpisz to pod jakąś porażkę z bitwy czy cuś takiego. Przejdzie, mówię Ci ;) (przecież gdybyśmy mieli się spierać to niewiele muzyki jest średniowiecznej;) )
z filmu ten fragment weź
http://www.youtube.com/watch?v=ydUXwRSZnK0
i nie mogę znaleźć motywu z przybycia "Jerozolimy" pod Kerak już po bitewce Baliana z Imadem... resztę można darować sobie...
Tego pierwszego nie wrzucę, nie pasuje mi kompletnie, ale ten drugi będzie, mam go przygotowanego do wgrania. Z Królestwa Niebieskiego będzie razem 14 utworów.
To czekam na Twego submoda, bo najnowszego submoda Mietka już mam. Jak zrobisz kolejną wersję zaczynam nową kampanię.
Na sylwka będzie, kończę właśnie :)
Nie moge się doczekać :)
Panowie i Panie submod w wersji 3 gotowy :) Niestety jednak mam jakiś problem z kompem i nie mogę przetestować czy wszystko jest ok. Nawet na czystym Bellum jak odpalam bitwę to mi wywala do pulpitu. Poprosiłem więc Aravena czy może sprawdzić. Dzisiaj już nie mam kiedy reinstalować windowsa. Jak sprawdzi i będzie ok to od razu udostępniam do ściągania.
Chcielibyście poznać listę zmian? Jest tego na prawdę ogrom :) Ale pozostawię Was w niepewności aż do momentu udostępnienia. W każdym razie dopiero teraz widzę, ile braków i błędów miała poprzednia wersja. Trochę muzy powywalałem, trochę pododawałem, Bogurodzica jest tym razem w bitwach Królestwa Polski a nie na mapie kampanii. Jest sporo muzki Vangelisa z filmu Aleksander. Muzyka jest rewelacyjna, ale miałem dylemat czy ją wgrywać, bo trochę klimatem mi nie pasowała. Jednak na tyle mnie urzekła, że postanowiłem ją mimo wszystko wgrać. Być może część utworów będzie trzeba przerzucić z mapy kampani do bitew, żeby bitwy miały klimat, ale to jeszcze do sprawdzenia i jakby co to zrobię to w kolejnej wersji. No i oczywiście Królestwo Jerozolimy ma muzykę z Królestwa Niebieskiego. To tak w skrócie.
Potestowałem kilkadziesiąt tur wg mnie jest ok. Swietna robota, Twój submod działa też z najnowszym submodem Mietka. Testowalem muzę w kampanii Polską I Jerozolimą oraz w kilku bitwac. Czad, jest Vangelis jest ok, się przewinął kilka razy.
Super, mam jeszcze tylko prośbę, żebyś odpalił od nowa kampanię Polską i wysłał w pierwszej turze wojska z bodajże Poznania na Gdańsk, rozpoczął oblężenie i w drugiej turze zaatakował. Mi właśnie się wywala wtedy do pulpitu. Jak zadziała to udostępniam submoda. No i daj znać czy miałeś Bogurodzicę w bitwie.
Zrobiłem jak napisałeś i ok zero ctd. Bogurodzica była w bitwie i pieśń rycerzy Krzywoustego też, nieźle pasowało do ataku na Pomorców. ;)