Mi dźwięk zniknął pierwszy i jedyny raz dziś na p.1.5 i jeszcze go nie ma. Na poprzednich nie było żadnego problemu z grą (no może na 1.3 co 2 bitwy wywalało, ale prócz tego nic)
Wersja do druku
Mi dźwięk zniknął pierwszy i jedyny raz dziś na p.1.5 i jeszcze go nie ma. Na poprzednich nie było żadnego problemu z grą (no może na 1.3 co 2 bitwy wywalało, ale prócz tego nic)
no to tym bardziej mnie dziwi, co może być przyczyną tego że gra tak nawet na tutorialu gdzie jest moze 15 żołnierzy tak zrywa?
Jak dam wszystko na low to chodzi dopiero płynnie. Do karty mam najnowsze stery.
Brzetek. Dziękuje za odpowiedź bo właściwie to miałeś racje. Nie da się usunąć gry ze Steam a. Po prostu wysyłali mi konto ze starej innej gry.
Dzisiaj gdy wysłałem 50 -te zapytanie o utracone konto. Dostałem nagle całkiem inny login. Ten z ETW
Pozdrawiam
W ogóle to się naprawde dziwie patrząc nawet na forum na konfiguracje pod tą gre.
Jeden na hd4870x2 i core i7 gra na bardzo wysokie, a drugi na 2 rdzeniach, i 9800gt gra na ultra :O Jak to jest?
Nie wiem co to w końcu może być :(
Zwłaszcza że jak odpalam gre to zalecają do gry core i7 czyli 4 rdzenie, mam co prawda q6600 ale toteż 4 rdzenia, do tego 4gb ramu i 9800gtx+ wiec dziwi mnie ze dopiero jak jest wszystko na low to chodzi płynnie i to przy 1290x1024. Co to może byc?
Witam, po zakupie warpath z pathem 1.5, po wczytaniu kampanii wywala mnie do pulpitu. I pokazuje się komunikat, że "Aplikacja Empire.exe napotkała problem" czy coś takiego.
To ja mam jeszcze większy idiotyzm. Normalnie zainstalowałem empire z pół roku temu. Wszystko wtedy działało. Przyszła mi ochota zagrac sobie po tych paru miesiącach. Włączam, jest to fajne pierwsze okienko -> teraz powinien pojawic się filmik początkowy. Niestety nie zdąży się pojawic, bo wywala mnie do pulpetu z wiadomością, że napotkał błąd. No to dobraaa ... reinstalka, patchowanie (które trwa dobre 2h (sic!)) włączam ... i to samo. Próbowałem i z płytką i bez płytki -> za każdym razem to samo = wywala mnie do pulpitu przed trailerem/filmem początkowym ; /
Ktoś wie co zrobic? Nie będę robił formatu dla jednej gry, bo to marnotrastwo i czasu, i wszystkiego co mam na dysku, ale może ktoś wyszedł zwycięsko z tego typu sytuacji i mnie wspomoże dobrą radą?
Pozdrawiam
Wyłącz mody ;)
Koledzy mam problem macie może link do mod managera :!: Nie można jakoś ominąć tego żeby steam nie aktualizował Empire :?:
1.Link do mod managera: http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=240335Cytat:
Zamieszczone przez Aximus
Tutaj najnowsza wersja mod managera 1.5.: https://sourceforge.net/projects/etw...5.zip/download
2.Można ominąć aktualizacje. Wejdź w steam-moje gry-prawy przycisk myszy na Empire Total War-właściwości-uaktualnienia i zamień pod Automatyczne uaktualnienia zawsze uaktualniaj tę grę na nie uaktualniaj tej gry automatycznie. I sprawa załatwiona :).
kretu19955, dzięki - pomogło ; ) Aż mi wstyd, że nie pomyślałem o tym ; )
Pozdrawiam