yo! Ze starego forum znacie mnie jak Nuitari/nomore, teraz wybrałem taki nick(każdy wie co znaczy) żeby "rozjaśnić" sobie, naszą szarą polską rzeczywistość. :) Mam nadzieje zagościć na dłużej. :mrgreen:
PS. Poprzednie emoty były o niebo lepsze...
Wersja do druku
yo! Ze starego forum znacie mnie jak Nuitari/nomore, teraz wybrałem taki nick(każdy wie co znaczy) żeby "rozjaśnić" sobie, naszą szarą polską rzeczywistość. :) Mam nadzieje zagościć na dłużej. :mrgreen:
PS. Poprzednie emoty były o niebo lepsze...
Fallen-z ang Upadły
Tak mi to pustego łba przyszło chwila oświecanie i oto jestem upadły
Przez pewien czas myślałem, że odnosisz się do Transformers: Revenge of The Fallen. Ale jak zwykle kończy się na myśleniu :PCytat:
Zamieszczone przez Fallen
Mnie od razu nasuwa się na myśl melodia wykonywana przez Huntera ;)
ciesz się że nie spotkałeś mego kumpla biega po podwórku w bluzce z Transformersów i ciągle pierdzieli o jakiś robocie psie :shock: :shock:
Mój nick pochodzi z sagi wiedźmińskiej Andrzeja Sapkowskiego i oznacza w języku nilfgaardzkim słowo "wiedźmin". Mam go na większości forum
Ja mam mefisto też na wszystkich forach i wszystkie moje postacie się tak nazywają, a to tak od tego brata Diablo ;) Wydźwięk i konstrukcja tego imienia wydała mi się boska! Takie sprytne i silne zarazem. Mefistofeles/Mefisto występuje tez jako jeden z szatanów w literaturze romantycznej i sentymentalnej :twisted: szkoda że avatara odpowiedniego do nicka nie znajdę :(
http://homepage.mac.com/zap2/iblog/C135 ... phisto.gif
A może takie coś na podpis? :D
Fajnie by było, ale 1) za duży jest :P 2)lubię ten tekst co mam, a więcej znaków nie możę być :)
Marek Furiusz Kamillus -który uratował Rzym przed Galami w 390 r p.n.e. Czy ten pan miał wpływa na Twój nick? ;)Cytat:
pewnej rzymskiej rodziny .. :D choć oczywistym jest, że jest to wersja spolszczona.