-
Mała ciekawostka: Po wrzuceniu w translator Googla'a nazwy zaproponowanej przez sadama i ustawieniu na automatyczne wykrycie języka program stwierdził, iż owe zdanie pochodzi nie z łaciny, a z języka rumuńskiego i przetłumaczone na polski brzmi: Wspaniałe, wielkie reklamy :D
-
Trochę głupie pytanie ale będziesz szedł trochę (nie wiem jak to napisać) jednostki wymyślone?
-
A mógłbyś to trochę bardziej normalnie napisać? Bo nie mam pojęcia o czym mówisz :)
-
No czyli trochę A-historycznie czyli np. dla państw bałtyku i europy wschodniej jednostkę Wielcy Łowczy, dla zachodu np. pancernych kuszników.
-Coś żeby umilić granie innymi państwami.
-
Moim celem jest właśnie w miarę historyczne ukazanie armii tamtych czasów :) Nie będę tworzył żadnych zmyślonych jednostek, ale armie będą zróżnicowane, o to się nie martw ;) Będzie można rekrutować jednostki regionalne i rycerstwo innych państw, oczywiście po skonstruowaniu odpowiednich budynków, które będą symulować nadawanie lenn, przywilejów, itd.
-
Aha to nawet też fajnie, ale skąd możesz na przykład wiedzieć jakie jednostki mieli państwa mniej ważna w historii, typu właśnie Litwa ;)
-
Akurat o Litwę martwić się nie musimy, mają przecież bardzo dobry roster w Lithuania Mod ;)
-
Naprawdę? :O ale ogólnie gdybyś chciał dodać jakieś kraje tylko nie wiem jaki przykład dać. To byś wymyślał?
-
Krajów żadnych już nie będę dodawał, wyczerpałem limit 31 frakcji ;)
-
Aha to jest jakiś limit? ;D
A na przykład jednostki najemników?