-
Some settlements have odd siege bugs regarding movement through doors or ability to attack walls, there is always another way in though...
To jeden ze znanych im bugów jaki sami wymienili, właśnie taki jak opisałeś, problemy z drogami czy murami oraz możliwościami ataku. Dotyczy to raczej tych nazwanych osiedli, zwykłe są ok.
-
Kurcze, mod robi coraz lepsze wrażenie na mnie. Jednak niekiedy twórcy wydają się być lekko zboczeni:
Tu muszę się pochwalić, bo udało mi się na parę tur zwasalizować jedną ze złych frakcji:
Wygrana bitwa samymi generałami:
-
Fajna kampania. Submod ma potencjał. Też grałem Imladris, nawet wygrałem, ale trochę mi zeszło.
-
Po zniszczeniu Dunlendingsów, zostało mi jeszcze 15 prowincji do zdobyciu (krótka kampania). Powoli szykuję się by zaatakować Isengard, a potem poczekam aż Mordor pokona Rohan, by zdobyć resztę prowincji, Co mnie uderza w tym modzie, to silni generałowie, którzy potrafią w kilku rozbić całą armię nawet z ciężką piechotą i trollami. Wkurza mnie trochę zachowanie Gondoru, który pomimo iż się broni i niekiedy stara się atakować, to nie próbuje odzyskać utraconych ziem.
-
ogolnie jestem fanatykiem by zawsze miec do swoich ziem droge i tu jest dla mnie duzy plus moda ze zawsze jest droga jakas a nie nagle miedzy wschodem i zachodem jest tylko jedna. a co do generalow to imo za silni sa troche bo idzie zrobic armie z nich i wygrac wszystko
-
Wyszedł nowy patch o numerku 0.4.
-
Dzięki, sprawdzałem niedawno i był 0.31.
Link do patcha 04. macie w poście nr 1 tam gdzie jest napisane patch 0.3 - wchodzicie na TWC z linku potem downloads i macie patche.
Patch 0.4 zawiera 0.31 w sobie, ale trzeba zainstalować 0.3 wcześniej i potem 0.4.
-
-
Po jego instalacji stare sejvy będą działać?
-
Szczerze wątpię, ale nawet jak tak to zalecana nowa kampania raczej, bo nowości i ulepszeń jest dużo.