:)
viewtopic.php?f=374&t=9111
Wersja do druku
Mistrz wszechswiata i okolic :lol:
A oto pewien nowy gracz w KO, który tak od razu, bez niczego zaczął grać z nami w KO :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez Kuba67
dobra odpowiedź Marata :DCytat:
Zamieszczone przez Marat
a na koniec kolega odpisał tak:
:lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Kuba67
http://forum.totalwar.org.pl/viewtop...199740#p199740
Słowa, które przeczytałem dobrze po północy i które mnie zmiażdżyły, ze śmiechu nie mogłem spać.
Wypowiedziane do Turkpola przez Marata:
Turkpol,
[spoiler:17ih7lpp]Dodam tylko że mimo poczatkowego zwrotu "turkopol" z calą pewnoscią reszta nie tyczy sie mnie. MNIE TU NIE MA. Ja tu mam bana - że znalazlem sobie dziure zeby wejsc i potrolować dzien czy dwa w granicach przyzwoitosci i rozsądku? To jeszcze nie znaczy ze tu jestem. Tu jest czy raczej byl trol turkopol a z cudzych klesk sie nie bede śmial ani tym bardziej płakał jak upadnie ten babilon ktory sie ode mnie odżegnal sam. Choć to że nie robisz dobrej miny do zlej gry uszanuje jak i wyrzucanie śmieci - ale nie tak zeby moje nieskazitelne imie na tym cierpialo. A ze mnie o łaske prosił nie bedziesz wiem - ani ja Ciebie bo i nie mam o co za bardzo. A moje gadanie, nie kryje ze mimo wszystko, kiedy nie jestem zmuszony sie bronic, stara sie być konstruktywne. Nie każdemu musi zaraz wszystko najlepiej wychodzić Dobra - wiec ide pod ten ... Palac Kultury.
Ta "dziura" to było przenośnie. Obiecalem to nie wlazilem.
Poprawialem bo to moje ostatnie "ekspoze".[/spoiler:17ih7lpp]
Marat,
:)Cytat:
Znowu wam we Tworkach net podłączyli?
Trol zabija swą wypowiedzią.Padłem na ryj i kwiczę.Cytat:
Zamieszczone przez turkopol
:D :D :D
a moim zdaniem on się nabija ;) bo po prostu nie wierzę że można być takim ... :)
Nie wyzywamy userów, nawet takich, bo potem jest chlew. A ja muszę sprzątać. - Martin von Carstein.
[spoiler:2c1pg92x]http://c.wrzuta.pl/wi3743/1513994400...a_rzeczywiscie[/spoiler:2c1pg92x]Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
sory za spam ale hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pampalinex o turkopolu w forumowym fału-capu.Cytat:
@Pampalinex:
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...gif?1313773087
Oj tam oj tam;P nie wyspany jestem ;D
Złapałem się na prowo? Nie pierwszy wyjątkowo błyskotliwy post Nerona. Chyba, że to Historyk wrócił pod innym nickiem. Choć 22 lata w profilu ...Cytat:
Moim zdaniem, nie upada.
A że ludzie piszą mniej, to tylko znaczy że starają się właśnie być pomocni i jak nie wiedzą nic o danym temacie, nie piszą.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=11720
Podpinam się do wypowiedzi Rue :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Rue
Kruk84Cytat:
Wydaje mi się, że Smuda jak patrzał na zegar na stadionie to myślał, że to nie 90 minuta meczu, a 90% i że jeszcze czas
Oraz Aleczemunie z drobna pomocą Marata!Cytat:
licze na dobry wynik polskiej reprezentacji,minimum ćwierćfinał,a nawet pokusił bym się o powtórkę z 2004
Brak awansu w eliminacjach? To będzie cięzkie z technicznego punktu widzenia, ale po naszych można się spodziewać wszystkiego.
Chyba zaczne systematycznie przeglądać teamat o pilce nożnej skoro mamy takie "orly";)
Przeglądałem sobie forum i wpadłem na to:
Pokaz ortografii... :lol:Cytat:
otuż gdy jesteś jego lennikiem na początku dostajesz zubożałom wieś musisz zdobyć pare zamków aby chociaż jeden był twój najgorsza jest sytacja nordów gdyż tam dostałem zamek(Miasto) dopiero po zajęcu połowy Vegrów a najlepsza jest sytuacja w swadi tam zajołem drógi zamek i już był mój mniej więcej zawsze jest taki schemat S
Po jakiemu to? :mrgreen: Po chińsku? :lol:
krwawa rozprawa z tematu o screenach miesiąca:
Cytat:
I bardzo dobrze. Ludźmi trzeba rządzić. Krótko za ryj i będzie porządek. To jak w życiu, grupka pryszczersów będzie pyskować na policję do momentu kiedy ich nie spałują albo postrzelą w durne łby, wtedy już nie są kozaki.
W sumie nie wiem czy to żart, kpina czy może tak na serio ale z kontekstu (kilku ostatnich postów tego użytkownika) wychodzi że może być na serio :).Cytat:
Jam jest Flawiusz Lucjusz Rzymianin z Krwi i Kośćí,Jam jest władcom mojego imperium,Ja niewacham się użyć siły,JA PRzYBYŁEM zOBACzYŁEM I zWYCIĘŹYŁEM. (PS.BEz BŁĘDÓW SŁOWNIK ROBI SWOJE HAHA)
Bez błędów... No pewnie ;)
Talent ortograficzny... nie ma co :lol:
ENJOY
Cytat:
nie palisade móry drewniane :p (mogłem coś pohdxanić ale wontpie...)
co do interpónkcji, to lerze... i ortografji
a przecinkuw czasami mi się nie chce stawiać i kropek
a co do ortografji często sie myle jak pisze na klawiatóże :twisted:
EDIT:musiałem coś poplontać ztymi mórami... :twisted:
:lol:
O święci, a któż to taki miszcz ortografii?
Czyżby nasz "Ókaszek"?
Tak też pomyślałem. Ale pewności nie mam dlatego pytam :)
Tak, tak to on we własnej osobie uraczył nas tym świetnym wywodem... :lol:
Z dzisiejszych wpisów w temacie ->
http://forum.totalwar.org.pl/viewtop...43454#p243454:
długo się śmiałem...Cytat:
Zamieszczone przez messeriah
Cóż. Jeżeli grając w Empire masz "efekt libido" to wiedz że coś się dzieje....
pozdr
Eeee tam, myślałem że coś lepszego. Ókasz wymiata wszedzie!
No wiesz, to jest oczywiste :lol:Cytat:
Ot, wpisałem w przegłądarkę "czeba" :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Pandrodox
Lisek psuje sie w końcu i czeba zmieniać przeglądarke;d
Maryjan1001
Czeba wciągnąć ich flote w zasadzke
Maharbal
Zdałem, czeba będzie się nawalić
SPQR
Gość ftórego czeba zrobic następcą tronu
Oj tam, to jest takie celowe "czeba", żeby dodać do zdania trochę humoru :P. Chociaż do drugiego i ostatniego pana mam wątpliwości :D. Szczególnie ostatniego.
Wpisałem w wyszukiwarkę inne byki i wyszło, że nawet moderatorzy są kiepscy z J. Polskiego :D
Ale kto moderatorowi wrąbie ostrzeżenie za nieznajomość języka polskiego :lol:
Też właśnie popełniłeś błąd pisząc ,,Polskiego" :PCytat:
Zamieszczone przez Arrim
Jesteś pewien Pampalinex? :lol:
Nie wiem jak Pampalinex, ale ja jestem pewna. Przymiotniki piszemy z małej litery, a w tym wypadku nawet poprzedzająca go kropka nie zmienia sytuacji.
Nudzi mi się, to wpisuje jakieś bzdury w wyszukiwarkę i...
Ile osób piszę "weszłem"... Słabo się robi :? :?
Albo "czeba" czy "szczelać" chyba tak mówią ludzie z jakiś regionów Polski ale nie z Mazowsza. Przynajmniej nie w okolicach Warszawy. A niestety wielu warszawiaków tak mówi.
To gwara śląska. Wiem, bo sam jestem z tych okolic.Cytat:
Zamieszczone przez Lwie Serce
Co do tego "J.Polskiego" to się nie czepiajcie :D. Ze szkoły przyszedłem wykończony i tak to jest. W sumie przed chwilą wysłałbym e-maila ze słowem "po myśleć" :lol:. Ale tu już nie chodzi o moją znajomość ortografii, tylko rozładowany mózg :cry:.
Co do tej gwary, to słyszałem, że w jakimś regionie zamiast "idę na dwór", mówi się "iść w pole" :D. Ciekawe czy w końcu zostaną zamazane te różnice za sprawą internetu. Bo jak tu nie mieć pretensji do kogoś, kto pisze "czeba" albo "szczelać". Dla mnie to rażący błąd i tyle :P.