-
Jestem w podobnej sytuacji (z tym że nie tylko dotyczy kingdomsów) także na razie odpada. Może Froya zrobi za Ciebie i od razu za siebie. Jeśli chodzi o mnie to w tej akurat kampanii wolałbym zrobić turę samemu, ale to później zobaczymy jak to czasowo będzie wyglądać.
Mam też prośbę, czy mógłby ktoś wrzucić jeszcze raz pliki potrzebne do poprawnego uruchomienia tej kampanii, eliminujące ten bug który mieliśmy na początku. Nie wiem czy i kiedy uda mi się je odzyskać, a miałem je tylko na tym jednym zepsutym komputerze.
-
Jestem już więc mogę w zastępstwie zrobić.. o ile ktoś podrzuci te pliki ;)
-
Które pliki? Zwykły zestaw descr'ów?
-
Wszystko co potrzebujemy w tej kampanii, a odbiega od standardowej wersji. Czyli jeśli dobrze pamiętam te wrzucone w poście 1 i/lub 65, czyli pliki zmieniające Norwegię no i ten launcher (plik .bat).
-
-
Będzie dopiero jutro wieczorkiem.
-
I jak z tym jutrem wieczorkiem?
-
Przepraszam, nie miałam dostępu do komputera...
Nowogrod http://speedy.sh/xSSv8/Krzyzacy50t25N.sav
-
Może skończycie w końcu tę KO i przyznacie się do porażki? Bo jak dla mnie takie tempo robienia tur to porażka...
-
-
Może będę mógł zrobić w zastępstwie za ManUtd jeśli się nie pojawi.
-
Jestem i zrobię do 13. Dosłownie. Powtórzę co mówiłem, nie miałem plikow do tej kampanii.
-
-
-
-
-
Jak Allah da to dziś przy blasku księżyca będzie.
-
-
-
-
Czyżby ManUtd się ulotnił? Mogę za niego wziąć Nowogród jak już tak bardzo chcecie :D Chociaż ewentualnie ktoś nowy może by chciał.
-
-
Nie dziwię się. Nikt nie chciałby mieć jeszcze bardziej przesrane :D
-
Skoro odpadłem na Norwegii, to może przejmę Nowogród (to na N i to na N :P).
Nie no żartuję, nie mam czasu na kolejną KO.
-
Proszę o ponowne wrzucenie tury dla Nowogrodu,link dawno wygasł ;)
-
Raczej dla Zakonu. Pisałem wszak o tym ostatnio. ;)
-
Mam hasło dla zakonu tylko nie mam plików do tej KO bo wygasły.
-
Racja,dla zakonu :F,niemniej proszę MG o odpowiedź bo pisałem o hasło a jeszcze go nie dostałem ;)
-
No jak oczekujesz, że MG zajrzy do kolejki to jesteś dużym optymistą. :d PW pane, PW.
A Xardas miał wrzucić tę turę i jak nie było widać, tak wciąż nie ma. Złą aurę ma ta KO. Pewnie dlatego, że ją przegrywam. Nie ma co chłopaki. Jak Mefisto ma przegrać to gromy z nieba spadają. :P
-
Haha :D,napisałem PW i to dwa,wciąż czekam na odpowiedź,a aura pryśnie jak już zaczniemy wreszcie :)
PS:Mam już hasło
-
-
Pisałem z blackhandem i mówił abym poprosił któregoś z graczy o pliki potrzebne do tej ko. Prosiłbym o podesłanie mi ich.
-
Napisz do Domena,o ile pamiętam to on się tym zajmował,tak przynajmniej w krzyżakach 51 było :)
-
Ja bym pomógł, ale nie wiem który zestaw plików to był. Także Domen to najlepszy adres - on na pewno ogarnia odpowiednią paczkę.
-
Pisałem do niego, ale jeszcze nie odpisał. Na pewno nikt inny nie może ich podesłać?
-
Poszukam te pliki i tu wstawię.
-
-
Jak już o tych plikach mowa to nieco zastanawiają mnie "goli" generałowie Mongołów na starcie(żadnych cech,żadnych gwiazdek i lojalności,chyba tylko Chan ma jakiekolwiek współczynniki ale też jest ich niewiele),myślę że pod kątem ewentualnej nowej kampanii Krzyżaków przydało by się to zmienić ;)
-
Dzięki Mefisto. Już je mam.
Jak próbuję pobrać save to wyskakuje mi:
Launcher Error
Nie można odnaleźć określonego modułu.
-
Dzięki za wyręczenie Mef, nie mogłem znaleźć tych plików, po odpadnięciu z tej KO gdzieś je przeniosłem i nie pamiętam gdzie.
Co do save'a to u mnie pobieranie działa normalnie. Pobrałem i zre-uploadowałem na speedy share - spróbuj teraz:
http://speedy.sh/2gZ6C/Krzyzacy50t26zk.sav