Dziś wejdzie kilka ważnych postów.
Wersja do druku
Dziś wejdzie kilka ważnych postów.
Dla tych których stać na luksusowe mury. Przypominam. Istnieje możliwość ulepszania wież strzelniczych... Może się to opłacić gdy nadejdzie czas.
,,Przepasaj się, naostrz swoje żelazo, wkrótce zostaniesz poddany próbie!''
Rzeczywiście możemy dziś rozpocząć turę XIX. Jeśli ktoś chce może zacząć coś już pisać. Ponadto za chwilę pojawi się post, który ma miejsce już w turze XIX
Jeśli ktoś ma pytania to proszę walić śmiało
Wszystko popsuliście xD
Sie porobiło
Nie myśl Gadzie że ci odpuszczę ;p
Ale mocarz xD
Zacytuję klasyka:
,,Ach tak! Teraz zaczynasz się martwić! Moje armie zaraz Cię dopadną!''
Dobrze, że Mist ma kilka pełnych, gotowych do walki, armii i nas ochroni :)
Dokładnie idę na pomoc nie stawiajcie oporu ;]
Chaos cię przyjmie z radością. ;P wnosze wniosek by armia z Dupy pojawiła się także u Mista on też potrzebuje Miłości od Sił Chaosu hehe
Aktualnie wysoki elf próbuje zapomnieć o chaosie ale to się odbije : p
Skąd wiesz Gdzie skąd wiesz, jak tam twój synek w kawałkach? Patrząc co zrobili z generała imperium, to Grim`gar będzie może torebka lub portfelem
Nawet nie będę musiał się wybierać do leśnych elfów w prowincjach imperium, widzę, że chaos mnie we wszystkim wyręczy
Pomyśleć że to Chaosu teraz chodzi w butach z Syna Kroq'gara hrh
i przemierzy w nich całą drogę, aż do Tor Eldoir
W takich butach może być poślizg po drodze :)
Daniel idealnie się wczuwa w klimat jaszczurek dla niego nawet więzy krwi nie mają znaczenia liczy się tylko jego plan, zimny drań ;(
Nie wiesz jak to jest być rodzicem mist...
Mist, w końcu Jaszczurki są zimnokrwiste hehe wing wing :D
Dobra, organizujemy obrone w Neustadt, przysylajcie wsparcie
Już idziemy z Rancorem
Halooo, dzieje sie cos? Jeszcze te kilka tur dokończmy i sobie odpoczniemy xD
Każdy żyje w strachu przed nadchodzącymi wielkimi armiami :), też tak myślę kilka tur i zakończymy kampanię i zobaczymy kto był najbliżej zwycięstwa ;]
Żeby tylko Hadvar z Tomasem nie napisali w ostatnim poście -> "Zwycięzca jest tylko jeden i jest nim Pan Krwi!" :>
I khorn wygra.... Nie ma padalcu ;p
Nwm jak wy ale ja sie chyba ewakuuje z wyspy, podobno w lustrii trzeba pomóc XD
No ej a ja chciałem taki fajny płaszczyk z Kroq'gara zrobić. Podobno buty z Grim'gara są szykowne i wygodne
To se je zostaw, ale o płaszczu nie myśl : p
Ważne ogłoszenie! Obniżenie kosztów budowy dla statków wynosić będzie 25%, w związku z wielkim eventem o wyjściu wojsk Algiriona z Kuźni.
Polecieliście z postami, nie ma co ;) dziś postaram się załatwić większość spraw. Jeżeli z czymś zalegam to zachęcam do pisania na steamie.
Zgaduje, że ruszyła kolejna tura ;) więc do boju o ile to nie problem prosiłbym o aktualizację mapy bo jest kluczowa :) a dużo się dzieje.
Aye, fakt. Ekhem:
Zaczynamy dzisiaj turę XXI! Standardowo, czas na ruchy wojsk do 24:00 we wtorek!
Szykuje się największa bitwa od czasów rozpoczęcia kampanii. Będzie się działo.
ale lagi będą x D
Ileż to osób będzie zaangażowanych :)... coś czuję, że na 5 się nie skończy :)
U nas 4 i po tamtej stronie 3 conamniej chyba
Ja najwcześniej mogę grać w poniedziałek, bo jestem na weselu na wyjeździe.
Rozpoczynamy turę XXII!
Standardowo, czas na ruchy wojsk do wtorku do godziny 24:00. Osoby które mają zaległe bitwy proszone są o jak najszybsze rozegranie ich.
Doszły mnie słuchy, że bitwa jutro (wtorek) 19.00. Chciałem potwierdzić moja jutrzejszą obecność.
Dziękujemy <3