Zamieszczone przez mefisto7
Co myślicie o ustaleniu jakichś zasadach lenna?
W sumie to nie lubię za bardzo niszczenia całych frakcji . TW nie jest grą historyczną, ale można by się postarać o wzmożenie klimatu jakoś i np zamiast kasować państwo, zrobić z niego lenno, ale na takich zasadach żeby to naprawdę przynosiło korzyść. Normalnie okupacja przechodzi bez echa, w dwójce nie ma żadnych powstań narodowych, naprawdę mocnego niezadowolenia ludności, więc spokojnie podbija się całe kraje i tworzą się imperia. Okaże się że jestem hipokrytą, jak zaraz zniszczę Hiszpanię w wko29 :D ale mimo to, co myślicie o czymś takim?
Kiedyś ponoć bawiono się w coś takiego, tak dla jaj...hm
No i wszystko zależałoby od pokonanego - czy by chciał w ogóle "męczyć się" jako lenno. W sumie większość wolałaby już po prostu mieć z głowy ko, w której przegrali. Ale np w takim jednym WKO co nie pamiętam numeru, jak byłem nowicjuszem, to łatwo mnie( HRE ) rozwalił Abu swoją Francją, ale zamiast mnie wykończyć, zrobił ze mnie "Związek NIemiecki" jak sam siebie nazwałem. Powiem że było to dość ciekawe...pomijając to ,że w końcu znudził się tym Abu i mnie rozwalił. ;)