Huh,dużo to on nie wart na pewno poza tym jak nie znasz dokładnych specyfikacji to ci mógł coć nie ten teges sprzedać w nim.Np. byś trafił na zasilacz FEEL czy jakieś inne dziadostwo :lol:
Wersja do druku
Huh,dużo to on nie wart na pewno poza tym jak nie znasz dokładnych specyfikacji to ci mógł coć nie ten teges sprzedać w nim.Np. byś trafił na zasilacz FEEL czy jakieś inne dziadostwo :lol:
Co sądzicie o tym : http://allegro.pl/dell-inspiron-17r-772 ... 97418.html
To mnie zainteresowałoCytat:
Zamieszczone przez Scooter
, bo jeżeli chcesz do pracy to jak najbardziej, a do pracy i gier to lepiej zapytać się w realu kogoś, speca od takich rzeczy, widziałem jakie ludzie mają problemy z grami , czasami to aż dziwne :(Cytat:
Karta graficzna: Grafika dedykowana
Do gier , zamierzam wymienic mojego Asusa z GF240Gt na cos duzo lepszego i chyba znalazłem (GF650Gt) , no i jakość wykonania Della ponoc bardzo dobra :)
http://www.benchmark.pl/testy_i_rece...ona/19372.html
Na szybko w googlach i generalnie szału nie ma z tą kartą. Zastanawiam się czemu ostatnio ludzie tak się upierają przy lapkach, skoro chcą mieć kompa do grania.
Tak poza tym Dell to dobra firma. Tylko zastanawiam się po co oni tam zamontowali 16 GB RAM.
Jak dorośniesz to zrozumiesz :DCytat:
Zamieszczone przez fenr1r
Za nie tak długo stuknie mi trzecia dekada życia, a podobnie jak Fenr1r - nie pojmuję. Zapewne moda, oszczędność miejsca i mobilność.
Ot to , jak by Was żonka ścigała za wielogodzinne granie w sypialni do późnych godzin wieczornych to byście zrozumieli , a tak pod pachę i gram gdzie chce ...... :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Samick
Nicy tak... ale co poczciwy blaszak z 5 ghz na 4 rdzeniach(żartuję, na tyle go nie trzymam bo nie trzeba, ale sprawdziłem, że da rade :D ) to nie lapek ;)... nie piszę o karcie, a tutaj byłby jeszcze większa różnica ale tutaj akurat mi nigdy nie zależało na "superasnościach" graficznych(w Total War, bo np. w Wiedźmie to już fajnie popatrzeć na to wszystko), choć lepiej to wygląda oczywiście niż na lapku... kto co lubi, ale jednak do grania to tylko stacjonarka.
Taka moda na te laptopy.Po prostu ludzie biorą laptopy bo to laptopy.Oczywiście ci co biorą je do domu tylko,rozumiem ci co mają prace,wyjazdy itp.Do grania itp.to tylko stacjonarka,o wiele lepiej na tym wychodzi.Można wymieniać sprzęt spokojnie,więcej można wpakować w niego,silniejszy itp.Ja osobiście jestem za stacjonarnymi,nie za laptopami.Dla mnie laptop to sprzęt do pracy i do internetu a nie do gier(raz na jakiś czas oczywiście można se pograć i w ogóle,ale mi się niewygodnie na nich gra :D ).