Inigo de Gastor
Zewrzeć szyk, dołączamy do walki! Zakrzyknął do reszty kładąc miecz na ramieniu. Tylko nie oddalamy się od siebie, jak nacierają w wielkiej masie w pojedynkę nie mamy szans!
Wersja do druku
Inigo de Gastor
Zewrzeć szyk, dołączamy do walki! Zakrzyknął do reszty kładąc miecz na ramieniu. Tylko nie oddalamy się od siebie, jak nacierają w wielkiej masie w pojedynkę nie mamy szans!
Ricardo
Ja nie wiem, czy chcę mieć szanse, człowieku... Cała radość z życia ze mnie uleciała, co mi pozostało? Prowadź! Krzyknął do Iniga. Konkwistador wykonuje wszystkie jego rozkazy.
Mateo
Przecie tam kuźwa się biją..... A chuj z tym... Rusza tak jak oni...
Wszyscy
Prowadzeni przez Inigo ruszyliście prosto w sam środek bitwy,pochodnie niesione przez pieszych nieco polepszały widoczność jednak i tak dźwięki dochodzące z ciemności działały na Waszą wyobraźnię,mieliście wrażenie jakoby straszliwa rzeź toczyła się tuż obok jednak nie mogliście jej dostrzec....Po chwili wpadliście w szeregi wroga jednak najwyraźniej się spóźniliście bowiem coraz bardziej cofali się w stronę miasta....
Mateo
Ha ha ha.. zobaczcie jak spieprzają przed Strasznym Mateoooo... he he he... Jechał i zabijał co się dało....
Techniczny...
Na przełamanie lodów.. xD
Inigo de Gastor
Chyba przed twoją zgniłą mendą - burknął pod nosem i ruszył do walki szarżując na dzikich...
Mateo
Inigo... czemu mnie tak nie lubisz? przecie ja Ci złego słowa nie mówię już od paru dni.. za każdym razem gdy coś powiem Ty mnie obrażasz... oj nie dobry ty... zobaczysz,,,, nikt Cię nie będzie lubił i nikt z Tobą nie będzie chciał się bawić...
Techniczny
Foch na Inigo........ do końca swoich dni albo jego....
Inigo de Gastor
A ponoć ty taki, co na żartach się zna! Wykrzyknął tnąc jakiegoś indianina.
Mateo
A znam,,, ino Ty zawsze obelgi rzucasz... Na nikogo nie rzucasz ino na mnie... Zdzielił jakiegoś indiańca przez łeb. i rozglądał się za innym juz...
Widocznie tłuczenie dzikich w rytm rozmowy szło im nawet lepiej...
Ricardo
Ze mną też żeś tak żartował Inigo, aż żem tarczą w łeb nie dostał! Wtrącił się w rozmowę Iniga i Mateo, pomiędzy kolejnymi cięciami.