.... a wyszło jak zwykle :?:Cytat:
Zamieszczone przez marengo
Wersja do druku
.... a wyszło jak zwykle :?:Cytat:
Zamieszczone przez marengo
Jak bym napisał... "a miało być tak pięknie"Cytat:
Zamieszczone przez Gajusz Mariusz
Ja czekam tylko jak będzie DeI działać nowy.
To ostatni Total War jaki kupiłem przed premierą. Głupi już byłem :)
Na gorąco trudno powiedzieć, czy problemy z optymalizacją to prawidłowość, a może jest to zależne od konfiguracji sprzętu i ustawień grafiki. Czarne bloki, zanik tekstur występowały u osób mających włączoną roślinność aplha. Łatka wprowadza też inne "usprawnienia" ;) Dla uzyskania pełni obrazu konieczne jest otworzenie gry i przekonanie się samemu. Zresztą patch jest wersją beta. Nie sądzę, aby w CA pracowali głupcy, których pracę można tylko całkowicie przekreślić jako bezwartościową. Najważniejsze, aby bilans wyszedł na plus.
Po przeczytaniu patch notes zacytuję fragment polskiego klasyka: Uwaga przekleństwo! Mam jakiś tam cień nadziei, że ten patch załatwi kwestia optymalizacyjne, które już i tak słabo się nie prezentują w porównaniu z dniem premiery. Jeżeli jeszcze przy okazji niczego nie popsuli dodatkowo to nawet niezły patch im wyjdzie choć długo go męczyli.
Pozdrawiam
Jak tak patrzę na te patche, to mam wrażenie że CA tak namieszało, że sami nie wiedzą co robić :D
Przed wyjściem 10 patcha niektórzy pisali, że będzie to ostatni patch do rome 2. Więc chciałbym zapytać czy to były tylko plotki i CA dalej będą tą grę łatać, czy zostawią taki syf jaki jest obecnie?
Na moje CA będzie tak długo łatać jak będą wychodzić dodatki i DLC. Trzeba pamiętać, że póki co mieliśmy dopiero do czynienia z mini kampaniami, więc prawdziwy dodatek dopiero nadejdzie ;) Nie liczyłbym na większe poprawki do czasu wydania dodatku.
Wg mnie to będzie tak, że zrobią kilka mini kampanii i złączą je w normalny dodatek, jak Kingdoms do Medievala 2.Cytat:
Zamieszczone przez K A M 2150
Mnie też tak to wygląda. Może nawet w formie pudełkowej.Cytat:
Zamieszczone przez questorek2
A kampanie z dodatku do medka 2 wydawali po kolei czy wszystkie razem już jako 1 dodatek?