Maradona też wypuszczał piłkę, przecież zazwyczaj w ten sposób udaje mu się przebić dalej, więc jest to raczej dobre rozwiązanie. Gdzieś widziałem nawet filmik, gdzie Błaszczykowski pokazywał, jak klei mu się piłka do nogi.
Wersja do druku
Maradona też wypuszczał piłkę, przecież zazwyczaj w ten sposób udaje mu się przebić dalej, więc jest to raczej dobre rozwiązanie. Gdzieś widziałem nawet filmik, gdzie Błaszczykowski pokazywał, jak klei mu się piłka do nogi.
śmiem wątpić, że pamiętasz co robił Maradona :D
Żurawski w Wiśle, Wichniarek u nas ;) w naszej lidze Artur to gwarancja co najmniej 10 bramek, skore Reiss był krolem strzelcow. . ale jeszcze 1 napastnika trzeba kupic.
Nie muszę pamiętać :D
Kupno Wichniarka to dobra rzecz, wiele razy już o tym wspominano. Kluczem jest, by wrócił do dyspozycji, jaką prezentował w Arminii, transfer do kraju może być czynnikiem, który w tym pomoże. Wtedy może trochę namieszać.
A Żurawski ... myślę, że prócz pewnego autorytetu wśród młodych, nic nie zdziała, ale nie mówię hop ;)
No odmladza sie ta polska liga :lol: .Smuda bedzie mial w czym przebierac ;) ...tyle zdolnej "mlodziezy" bedzie biegac po boiskach Extraklasy :mrgreen:
Moze Krzynowka ktos by sciagnal :?:
Najgorsze jest to, że takie staruchy, których już nie chcą na zachodzie podnoszą poziom naszej ligi :?
Nie mogę już z niektórych sucharów :roll:
Takie staruchy jak powiadacie są najlepszymi nauczycielami , do tego także czasami potrafią z takimi młodziakami pogadać tak abym tym woda sodowa do łba nie uderzała przykładem jest Frankowski który dość często motywował Grosickiego. Ogólnie to wolę aby te staruchy od naszych klubów dostawały kasę niż tacy juniorzy którzy zamiast trenować pałętają się po klubach kozacząc gdzie grają i to że raz zagrali w 1 składzie, a później albo na meczu albo na trenie kacuwa i biegać się nie chce.
Dzisiaj mecz Ruchu, oczywiście tv nie transmituje. Mam nadzieję, że Chorzowianie wygrają. Przyznaję, że nie oglądałem zbyt dużo meczy tego zespoły, dobry jest ten Sadlok? Bo w komentarzach często o nim wspominają. Wiem tylko, że nie gra.
Polsat będzie transmitował mecze LE, ale tylko z tego meczu nie będzie transmisji (sprawy techniczno-biznesowe). Sadlok jest całkiem dobry jak na poziom naszej ekstraklasy chociaż jak pokazał mecz naszej reprezentacji chłopak musi zmężnieć i nabrać doświadczenia. To trochę taka sytuacja jak kiedyś z Błaszczykowskim także ma zadatki na postać wyróżniającą się w Polsce.
Jeśli chodzi o sam wyjazd Ruchu to mieli pecha trafiając na rywala prawie z pod samej chińskiej granicy. Była nawet możliwość zabrania ok. 40 kibiców na mecz (koszt ok. 3000 zł na osobę) i byli chętni, lecz ostatecznie klub poinformował, że nie bierze kibiców.
Bez kibiców będzie ciężko, chodź myślę, że będzie conajmniej z 1:0, za to mam nadzieję, że u nas będzie miazga :D