Re: Homoseksualiści i ich tolerancja.
Powiedziałbym coś ale nie jednak szkoda słów, nie warto rozmawiać z kimś takim jak ty. Szkoda czasu i nerwów. Witia chwała ci, na prawdę jestes najlepszy, najwspanialysz, najinteligentniejszy itp itd. Idź głosić swoje poglądy na manifestacjach, powodzenia :) Po co mam się denerwować, nie warto reagować na denne zaczepki ;)
Rozmawiać warto. Problemem jest to, że ty nie rozumiesz na czym polega rozmowa. Nie ogarniasz tego pojęcia. Hasła takie jak: dyskusja, argument, logika, to dla ciebie abstrakcja.
Na koniec pozwolę sobie zastosować ponownie twój przebiegły i bystry tok rozumowania:
Homoseksualizm jest normalny! Koniec KROPKA!
Cytat:
Zawsze istnieje adopcja...
Nie daj Bóg...
Cytat:
To jest pytanie. I nie widze problemu jesli mialbym mic dwóch ojcow. Wiecej problemow mialoby pare innych jednostek i w sumie nie wiem dlaczego.
Dla mnie byłoby to dziwne bo skoro 2 facetów nei może mieć dziecka to by się pojawiło pytanie skąd się wziąłem.
Cytat:
No i znowu wraca ta smieszna teoria, pomijajaca rzecyzwistosc. Homoseksualisci nie sa bezplodni i istnieje wiele sposobow by przedluzali gatunk ludzki.
Ta, współżyjąc z kobietami, wychowując razem dzieci. Chyba, że zaczyna się traktować życie ludzkie jako towar, który można kupić i sprzedać :roll:
Cytat:
Napietnujmy malżenstwa bezplodne?
Czasem tak bywa. Zawsze są wyjątki od reguły.
Cytat:
Wybacz, ale nie zorientowałem się, że ten w sposób manifestujesz łagodność swojego usposobienia i szacunek do innych ludzi
Biedroń sam sobie zapracował na status naczelnego pedała RP min swoją upierdliwością i nachalnym włażeniem z pedalstwem w każdą szczelinę życia człowieka.
Cytat:
I Jeszcze raz przytoczę jeden argument: Czy ktokolwiek z Was chciałby mieć dwóch ojców?
Nie, po prostu w takiej sytuacji nie wiadomo kto jest ojcem, bo nie ma matki - tradycyjny model rodziny pozostaje złamany. To już nie chodzi o 2 tatusiów tylko o całą rewolucję światopoglądową + prawną.
Cytat:
Dla ludzi normalnych homoseksualizm jest oczywisty. Koniec KROPKA!
Dla ludzi normalnych heteroseksualizm jest chorobą. Koniec KROPKA!
Dla ludzi normalnych najlepszą zupą jest pomidorowa. Koniec KROPKA!
Dla ludzi normalnych też istnieją kosmici, Niemcy mieli bazy na Grenlandii, czarni są tak samo bystrzy jak biali i żółci. Kążdy ma swoją normalność, z tym, że normalność Pampy i moja polega na uwarunkowaniach biologicznych + tak samo uważa zdecydowana większość społeczeństwa.
Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Dla ludzi normalnych też istnieją kosmici, Niemcy mieli bazy na Grenlandii, czarni są tak samo bystrzy jak biali i żółci. Kążdy ma swoją normalność, z tym, że normalność Pampy i moja polega na uwarunkowaniach biologicznych + tak samo uważa zdecydowana większość społeczeństwa.
Nie powiedzialbym, ze zdecydowana wiekszosc... Ba! Ilosc anty homo z roku na rok sie zmniejsza. Jak "Bóg da" to za jakis 20 lat bedzie u nas pod tym wzgledem; uwaga posluze sie teraz waszym ulubionym stwierdzeniem; NORMALNIE.
Cytat:
Cytat:
tak samo uważa zdecydowana większość społeczeństwa.
Większość społeczeństwa która jest karmiona papka medialną.....
No nie powiedziałbym - lansowanie pedałów w mediach też ma swoje granice a ludzie mają swój rozum, przekonania prostymi słowami mówiąc. Z resztą w tolerancyjnych Stanach i Europie co raz więcej się robi na rzecz walki z porpagandą pro gejowską - co mnie osobiście bardzo cieszy.
Cytat:
Większość społeczeństwa która jest karmiona papka medialną.
W 'obiektywnych' mediach rzecz jasna lansowane są wzorce z zachodu, przoduje tu wyborcza i tvn. Więc karmienie gównem - co najwyżej.
Cytat:
No nie powiedziałbym - lansowanie pedałów w mediach też ma swoje granice a ludzie mają swój rozum, przekonania prostymi słowami mówiąc. Z resztą w tolerancyjnych Stanach i Europie co raz więcej się robi na rzecz walki z porpagandą pro gejowską - co mnie osobiście bardzo cieszy.
Cytat:
Większość społeczeństwa która jest karmiona papka medialną.
W 'obiektywnych' mediach rzecz jasna lansowane są wzorce z zachodu, przoduje tu wyborcza i tvn. Więc karmienie gównem - co najwyżej.
Dokladnie! Ludzie maja swoj rozum i nie dadza sobie wiecznie wmawiac, ze homoseksualizm jest czyms zlym i negatywnym. Trzeba zaczac myslec za siebie, a nie sluchac tego co mowi ksiadz/polityk/kolega/papier toaletowy itd.
Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Dokladnie! Ludzie maja swoj rozum i nie dadza sobie wiecznie wmawiac, ze homoseksualizm jest czyms zlym i negatywnym.
Ani czymś dobrym i pozytywnym.
Cytat:
Trzeba zaczac myslec za siebie, a nie sluchac tego co mowi ksiadz/polityk/kolega/papier toaletowy itd.
Dokładnie, trzeba zacząć myśleć za siebie, a nie słuchać tego co mówi homoseksualista/lewicowiec/poprawny politycznie... itd.
Cytat:
Zamieszczone przez Asuryan
Cytat:
Dokladnie! Ludzie maja swoj rozum i nie dadza sobie wiecznie wmawiac, ze homoseksualizm jest czyms zlym i negatywnym.
Ani czymś dobrym i pozytywnym.
? Mam rozumiec, ze heteroseksualizm tez nie jest niczym dobrym i pozywtywnym. Bo to w koncu peferencja. Tak samo jak lubienie zielonego koloru nie jest lepsze od lubienia koloru czerwonego.
Cytat:
Dokładnie, trzeba zacząć myśleć za siebie, a nie słuchać tego co mówi homoseksualista/lewicowiec/poprawny politycznie... itd.
Dlaczego mam nie sluchac tego co mowi homoseksualista? Mam nie sluchac tego co mowi normalny czlowiek? To raczej stąd bierze się podstawowa wiedza o tym co nie dziala w spoleczenstwie. A lewica i poprawnosc polityczna mnie nie interesuje.
A dlaczego porównujesz heteroseksualizm do homoseksualizmu?Sądze,że przesłanie postu Asuryana jest takie: każdy będzie słuchać kogo chce i że homoseksualizm będzie postrzegany przez każdego człowieka inaczej,tak jak mu sie podoba.
Akurat wasze "wojowników tolerancji" że tak powiem "tezy" się kłócą,ponieważ mówicie o tym,że każdy człowiek powinien być równy itp.itd.A za agresje np.Pampalinexa chcecie go wsadzić do zakładu.Następnie przy czym,za jechanie po homosiach obwiniacie całe społeczeństwo,które uważacje za katoli,dresy itp.
Czyli tak na prawdę sami się nimi stajecie.Oczywiście wiem,że aby uzyskać jakiś efekt,trzeba czasami złamać swoje "zasady"ale po was nie spodziewam się tego,chociaż by,że chowacie się jedynie za prawem.A za te zakłady i odcinanie głów(tak,twój post Witia z piłą,hehe) to uważam jedynie za wasze oddanie złości,które się w was zbiera oraz za prowokacje.A dlaczego oddanie złości?Bo wasze posty skierowane do Pampalinexa zazwyczaj zawierają w sobie czepianie się o ortografie,IQ i wiele innych.Oczywiście nawet po moim poście schemat będzie taki sam,tyle że lekko zmodyfikowany o dodanie paru osób:
Wojownicy tolerancji + Przeciwnicy homoseksualizmu = kłótnia + komedia