Szkocja
http://speedy.sh/psmRc/wk31tura30s.sav
Wersja do druku
Tury do połowy zrobiona, ale niestety chwilowo przerywam - z tego powodu:
viewtopic.php?f=3&t=9452&p=272215#p272215
Powiem tylko tyle... ja też wiele rzeczy chce... zapomnij jednak o tych 16 tys... takiej sytuacji w grze nie było jeszcze nigdy zeby ktos za 3 budynki dostal tyle kasy. zwrot kosztow to rozumiem. I rob ture. co ma do tego sprawa odszkodowania ktore i tak dostaniesz od Nhiliusa? Nie wstrzymuj kolejki.
Maurowie:
http://www.speedyshare.com/REa9g/wk31tura30Maury.sav
Nie znasz okoliczności sprawy i nie jesteś tutaj MG. Tyle się należy i już zresztą dostałem decyzję od MG, że tyle dostanę (stąd tura zrobiona). Oczywiście wcześniej MG sprawdził, że faktycznie budynki zostały wyburzone kiedy już oblegałem (wysłałem mu sejwy do tur 30 i 29, a dla pewności 28 i 27).Cytat:
zapomnij jednak o tych 16 tys...
Za 9 straconych tur na odbudowanie tego, co już było zbudowane (= brak możliwości dalszej rozbudowy) też się należy. W mojej sytuacji akurat te 9 straconych tur jest dużo bardziej szkodliwe niż te 7500 kasy potrzebnej na odbudowę, bo kasy to by mi starczyło nawet bez tego - a tur nikt nie zwróci.Cytat:
zwrot kosztow to rozumiem.
Jak znasz sposób, żebym mógł to wszystko odbudować w ciągu 1 tury - to chętnie skorzystam i zrezygnuję z kasy.
Może cofnięcie kolejki :?: Albo przywrócenie tych budynków przy pomocy konsoli / grzebania w plikach :?:
I tak mam w następnej turze 35,000 w skarbcu, więc najbardziej boli te stracone 9 tur, a koszty odbudowy trochę mniej.
Odpisałem.
viewtopic.php?f=3&t=9452&p=272215#p272215
No jeszcze w konsoli będziemy grzebać :D Zebrałem naprędce sztab informatyków żeby to dla Ciebie zrobili. Nie dziękuj. Przy okazji postawią silos atomowy w Konstantynopolu. Albo może wystarczy zwykły warsztat kowala? Powinno to wystarczyć żebyś wyszedł z epoki brązu i liznął trochę zachodniej technologii.Cytat:
Może cofnięcie kolejki Albo przywrócenie tych budynków przy pomocy konsoli / grzebania w plikach