Chwilowo mogę się z wami pobawić. :)
Jednak jest to ograniczone czasowo bo dziwnie się tak czuje bez Nami.
Wersja do druku
Chwilowo mogę się z wami pobawić. :)
Jednak jest to ograniczone czasowo bo dziwnie się tak czuje bez Nami.
O to to to! Robimy się na forum Wiedźmińskie :D
Talara brakuje xD
Wiesz, Talara planowałem dać wcześniej, ale może ktoś się pokusi ^^ Normalnie Wiedźminizacja forum :mrgreen:
Ja sobie zmieniłem Vernona na Cahira Mawr Dyffryn Aep Ceallach'a :) Darzę sympatią tego cholernego Nilfgaardczyka który twierdzi że nie jest Nilfgaardczykiem :D
To Walijczyk jakowyś pewno ;D
"cholernego Nilfgaardczyka który twierdzi że nie jest Nilfgaardczykiem :D" - Walijczyk jak się paczy
Po imieniu wnioskuję ;D Słaba ta saga Wiedźmina, jak nazwiska na walijskich wzorowane ;D
Sam jesteś słaby tankietko xD Byłem tu ja!
Nie widać że edytowane przez Shaya :P
Ja do dziś nie mogę wyjść z szoku że jestem jednym z niewielu (a może i jedynym) który ma herb rycerski w avku.
Wybierając go wręcz spodziewałem się że na takim forum wielu będzie miało za awatary herby, portrety wojów / przywódców wojennych ze średniowiecza, miecze, tarcze, hełmy i inszy sprzęt wojenny z epok o których jest seria.
No i ogólnie miałem rację ... z wyjątkiem ... herbów. :F
===========
Także bezustannie dziwi mnie że tylu z was zmienia avki częściej niż skarpety ;)
sądziłem że taki avatar to jak godło, flaga, znak firmowy - po to się go ma żeby był rozpoznawalny (między innymi dzięki swej stałości).
No ale to może tylko moje fanaberie i zwapnienie człowieka z epoki węgla ... na kartki ;):blee::lol2: