Re: Homoseksualiści i ich tolerancja.
Cytat:
A dlaczego porównujesz heteroseksualizm do homoseksualizmu?
Bo to i to jest preferencja seksualna?
Cytat:
Akurat wasze "wojowników tolerancji" że tak powiem "tezy" się kłócą,ponieważ mówicie o tym,że każdy człowiek powinien być równy itp.itd.A za agresje np.Pampalinexa chcecie go wsadzić do zakładu.
Tylko, ze agresja jest szkodliwa i niebezpieczna.
Cytat:
Oczywiście nawet po moim poście schemat będzie taki sam,tyle że lekko zmodyfikowany o dodanie paru osób:
Wojownicy tolerancji + Przeciwnicy homoseksualizmu = kłótnia + komedia
Ale Ty sie sam wbijasz w jakis komediowy schemat. Co post, to robisz jakies dziwne podsumowania. Czemu to ma sluzyc?
Taka informacja/sugestia że w kółko to samo piszecie:P
A na dłuższą mete,to niczemu nie służy
Pandrodoxie
Cytat:
Akurat wasze "wojowników tolerancji" że tak powiem "tezy" się kłócą,ponieważ mówicie o tym,że każdy człowiek powinien być równy itp.itd.A za agresje np.Pampalinexa chcecie go wsadzić do zakładu.Następnie przy czym,za jechanie po homosiach obwiniacie całe społeczeństwo,które uważacje za katoli,dresy itp.
Czyli tak na prawdę sami się nimi stajecie.Oczywiście wiem,że aby uzyskać jakiś efekt,trzeba czasami złamać swoje "zasady"ale po was nie spodziewam się tego,chociaż by,że chowacie się jedynie za prawem.A za te zakłady i odcinanie głów(tak,twój post Witia z piłą,hehe) to uważam jedynie za wasze oddanie złości,które się w was zbiera oraz za prowokacje.A dlaczego oddanie złości?Bo wasze posty skierowane do Pampalinexa zazwyczaj zawierają w sobie czepianie się o ortografie,IQ i wiele innych
Uściślijmy.
Oczywiście, że każdy człowiek powinien być równy, co nie zmienia faktu, że ta równość i wolność ma pewne ograniczenia w postaci wolności drugiego człowieka. Poglady agresywne, nawołujące do przemocy/nietolerancji/zawiści powinny być i są tępione, ponieważ stanowią realne zagrożenie społeczne.
Co do tych bezczelnych, gnębiących postów w kierunku Pampy, w których czepiamy się jedynie bzdur... Żeby móc się 'czepić' czegoś merytorycznego, to najpierw 'to coś' musi się w poście zawierać. Jeżeli wskażesz mi jedno zdanie pampy, które daje podstawy do nawiązania poważnej rozmowy, to stawiam Ci krate browara, bo niestety ale ten człowiek od kilku stron prezentuje brak rozumienia fundamentalnych pojęć i niemożność podjęcia rzeczowej dyskusji. Niestety, ale sam przyznasz, że hasło typu 'tak bo tak', 'nie bo nie', można usłyszeć co najwyżej w przedszkolu, a my doświadczamy tego z ust rzekomego 19 latka z IQ 119 ( swoją drogą chyba wiem jak pampa 'obliczył' swoje IQ. Istnieje dziwna zbieżność z wiekiem :) ).
Jak według Ciebie mamy z tego nie kpić? Cała sytuacja jest wręcz groteskowa. Facet którzy nie potrafi złożyć sensownie brzmiącego zdania oskarża innych o trolowanie i spamowanie. Przecież to jest scenariusz na skecz.
Tak więc mała sugestia. Jeżeli chcesz porozmawiać o temacie to zapraszam(y). Obrona Pampy mija się według mnie z celem. Tonący i tak utonie.
I znowu zaczepki, bez komentarza.
Mam nadzieję że kiedyś się zobaczymy na manifestacji i się przekonasz czy mam 19 lat:) A atak na niby moje bez sensowne posty jest znowu co najmniej dziwny bo one są odpowiedzią na twoją denną ochronę homosiów. Takich ludzi którzy promują chore społeczeństwo powinno się tępić. I moje przekonania nie są nie bo nie, tlyko nie bo jestem człowiekiem normalnym i stojącym za normalnością a nie zboczeńcami i dewiatami pokroju Grodzkiego czegoś .
I odwalcie się w końcu od tego IQ, ja tego sam robić nie chciałem było robione bo musiałem to zrobić i koniec tematu, mam ci wysłać wyniki jaśnie oświecony królu psiej dupy Witio?
Pandrodoxie - powiżej masz dowód na potwierdzenie w 100% moich wcześniejszych słów.
"Ja jestem normalny, wy jesteście debilami i zboczeńcami, ja wiem co dobre, ja, ja, ja, moja racja jest najmojsza". A takie pojęcie jak 'uzasadnienie zdania'? Po co, w końcu jak sie ma racje to po cholerę argumentować :) Przecież pampa nie ma obowązku uzasadnić opini przed bandą zboczeńców, będąc ostoją normalności.
Według mnie nie powinieneś już mieć żadnych wątpliwości co do 'ataków na pampe' :) Z takimi ludźmi nie można rozmawiać, bo oni rozmawiać nie potrafią. Oni chcieliby wdrożenia, nawet siłą, swoich poglądów, bez względu na zdanie innych, z którym i tak się nie liczą. To jest totalitarna moralność trockisty.
EDIT. Jeszcze mały smaczek:
Cytat:
I moje przekonania nie są nie bo nie, tlyko nie bo jestem człowiekiem normalnym
Pampalinex, "Sztuka Argumentacji", wydawnictwo "Precz z pedalstwem", wydanie nowe (poprawione), Warszawa 2012.
Nie bo wszyscy powinni myśleć tak jak jaśnie oświeceni z tego forum, nie zauważasz zbieżności? :roll:
EDIT: mam prośbę, nie mam ochoty już pisać w tym temacie, więc z łaski swojej przestańcie wpieprzać już mnie w ten temat ;) Dziękuję.
Cytat:
Mam nadzieję że kiedyś się zobaczymy na manifestacji i się przekonasz czy mam 19 lat:) A atak na niby moje bez sensowne posty jest znowu co najmniej dziwny bo one są odpowiedzią na twoją denną ochronę homosiów. Takich ludzi którzy promują chore społeczeństwo powinno się tępić.
nawet nie wiem jak to skomentować..., ale tym przedstawiasz, że na bank nie masz 19 lat! To i ta Twoja argumentacja mają poziom max gimnazjalny. A w czym Ci oni przeszkadzają? Z resztą można i w drugą stronę w czym Wam homoseksualiści przeszkadza Pampalinex?
Cytat:
I moje przekonania nie są nie bo nie, tlyko nie bo jestem człowiekiem normalnym i stojącym za normalnością a nie zboczeńcami i dewiatami pokroju Grodzkiego czegoś .
kolejny kwiatek...ktoś już raz zadał to pytanie, a co wg Ciebie jest normalnością (pojęcie względne)? I kto Ci dał prawo by określać co jest normalne a co nie?
i dlatego uważam, że moderacja powinna coś zrobić, czy na serio nie widać do nawoływania do nienawiści i przemocy względem mniejszości seksualnych?
kompletny brak tolerancji wobec bliźnich. Zero, nul, figa,
Cytat:
nawet nie wiem jak to skomentować..., ale tym przedstawiasz, że na bank nie masz 19 lat! To i ta Twoja argumentacja mają poziom max gimnazjalny. A w czym Ci oni przeszkadzają? Z resztą można i w drugą stronę w czym Wam homoseksualiści przeszkadza Pampalinex?
A w czym pedałom przeszkadza tradycyjny model rodziny, że aż tak bardzo chcą ją niszczyć. To nic innego jak samopomoc czy obrona konieczna tego, w co chyba obydwaj wierzymy. Pewnie Pampa wybierasz się na 11 ;) ?
Cytat:
co wg Ciebie jest normalnością (pojęcie względne)? I kto Ci dał prawo by określać co jest normalne a co nie?
Pewnie za normalne przyjmuje się zdanie wyrażane przez większość. A większość póki co nie ma jeszcze tak wypranych mózgów, by za normalne uważać dewiację. Normalnym nie jest zdanie społeczności nie przekraczającej 1% ogółu obywateli. Można co prawda takie zdanie respektować ale nie siła narzucać karbami tolerancji reszcie.
Cytat:
i dlatego uważam, że moderacja powinna coś zrobić, czy na serio nie widać do nawoływania do nienawiści i przemocy względem mniejszości seksualnych?
Faszyzm nie przejdzie!
Cytat:
kompletny brak tolerancji wobec bliźnich. Zero, nul, figa
Gdzie niby?
Cytat:
Zamieszczone przez Witia
Pandrodoxie
Oczywiście, że każdy człowiek powinien być równy, co nie zmienia faktu, że ta równość i wolność ma pewne ograniczenia w postaci wolności drugiego człowieka. Poglady agresywne, nawołujące do przemocy/nietolerancji/zawiści powinny być i są tępione, ponieważ stanowią realne zagrożenie społeczne.
Co do tych bezczelnych, gnębiących postów w kierunku Pampy, w których czepiamy się jedynie bzdur... Żeby móc się 'czepić' czegoś merytorycznego, to najpierw 'to coś' musi się w poście zawierać. Jeżeli wskażesz mi jedno zdanie pampy, które daje podstawy do nawiązania poważnej rozmowy, to stawiam Ci krate browara, bo niestety ale ten człowiek od kilku stron prezentuje brak rozumienia fundamentalnych pojęć i niemożność podjęcia rzeczowej dyskusji. Niestety, ale sam przyznasz, że hasło typu 'tak bo tak', 'nie bo nie', można usłyszeć co najwyżej w przedszkolu, a my doświadczamy tego z ust rzekomego 19 latka z IQ 119 ( swoją drogą chyba wiem jak pampa 'obliczył' swoje IQ. Istnieje dziwna zbieżność z wiekiem :) ).
Jak według Ciebie mamy z tego nie kpić? Cała sytuacja jest wręcz groteskowa. Facet którzy nie potrafi złożyć sensownie brzmiącego zdania oskarża innych o trolowanie i spamowanie. Przecież to jest scenariusz na skecz.
Tak więc mała sugestia. Jeżeli chcesz porozmawiać o temacie to zapraszam(y). Obrona Pampy mija się według mnie z celem. Tonący i tak utonie.
Łeee :( nima piwa (ale i tak nie moge,bo nie jestem pełnoletni)
Ale i tak nie stoje po żadnej stronie barykady,oczywiście nie popieram homoseksualizmu,żeby nie było.
Więc wracajcie od zażynania się/bicia/kłócenia czy co tam.Wróce jak będe mieć o czym napisać.
Pewnie że się wybieram na 11 :D Tylko nie wiem czy do krk czy do Warszawy ;)
Zabawne jak to łatwo komuś nawrzucać za to że ma inny pogląd, bo przecież 19-latek nie może mysleć jak ja! To niedopuszczalne, powinienem się przytulać z pedziami.