Wystosowuję oficjalne zgłoszenie do tronu mauryjskiego w WK 34.
Wersja do druku
Wystosowuję oficjalne zgłoszenie do tronu mauryjskiego w WK 34.
Do soboty będę na działce nad jeziorem, internet będę miał sporadycznie, więc proszę pisać o turach do mnie na PW, zaczekać, jeśli dostanę turę w czwartek lub piątek, lub jeśli bardzo się spieszycie to niech robią sojusznicy, jeśli nie mam gdzieś sojusznika (MKO XXXII) niech zrobiMG (albo w XXXII Andzia).
Jutro wyjeżdżam na 4 dni, więc wszystkie zaległe tury wykonam w sobotę. W WKO nie zbliża się raczej żadna tura, a w innych KO wolałbym sam zrobić, ale jeśli nie będziecie mogli nie niech wykona sojusznik/MG.
Ostatnio mam dość nieregularny rozkład dnia, co trochę czasu jeszcze jakiś krótki wyjazd dochodzi... Wiem, że spóźniam teraz prawie wszystkie tury, i postaram się, żeby to się już skończyło, ale nie wiem, czy mi się uda. Przez najbliższe parę tygodni mogę trochę opóźniać.
Wolna Bułgaria w mko29. Sytuacja średnio-zła. Nie ma z nikim wojny, jakieś prowincje tam ma, gospodarczo nie wymiata, ale da się to nadrobić. Frakcja chyba bez sojuszników, nie należąca do żadnego układu.
Polecam tą frakcję tym, którzy ogarniają dyplomację, lubią się dogadywać i szybko się odnajdą w każdej sytuacji, z tego względu, że przy dobrej dyplomacji i paru turach dobrego rozwoju można sobie ciekawie pograć i w przyszłości zrobić silne państwo.
Nie polecam jak ktoś nie ma na siebie pomysłu i będzie próbował "coś ugrać, byle do przodu".
Mko 29 jest bardzo ciekawa moim zdaniem i robi się coraz ciekawiej. ;)
Bułgaria akurat teraz ma turę, więc nowy gracz może od razu robić.
Po hasło do mnie.
Co do MKO29 to dopiszę że dla osoby która przejmuje Bułgarię kwestią podstawową będą negocjacje z: mną (Dania), Markusem (Węgry-Turcja) oraz Seba (Polska) lecz akurat toczy się wojna pomiędzy Danią i Węgro-Turkami przeciwko Polakom. Gruzja, Kijów i Nowogród są nacjami komputerowymi.
Nie będzie mnie od piątku do poniedziałku. Z tego co widzę to tylko WKO 31 może do mnie dojść więc zorganizowałem zastępstwo ( Domen). Myślę że reszta tur nie dojdzie ale jeśli by się coś takiego wydarzyło to proszę poczekać albo ewentualnie niech Mg wykona turę.
Panowie przepraszam wszystkich najmocniej za te statnie opoznienia ale mam takie urwanie dupy w robocie ze nie wyrabam sie z niczym... prosze o 1-2 dni na uregolowanie tych ko. jeszcze raz sorki wielkie.
No ja nie będę gorszy.
Tak serio to przez kilka dni teraz będę miał utrudniony dostęp do medka przez co mogą wyniknąć pewne opóźnienia z turami.
W przyszłym tygodniu powinno być ok.
Jutro wieczorem wyjeżdżam do Gdańska na zawody w Speedcubingu. Wracam w niedziele rano ale pewnie będę odsypiał więc jakby cos doszło to w poniedziałek zrobie.