To jest wersja beta, dopóki nie wydadzą ostatecznej wersji, można wrócić do aktualnej dziewiątki. :)
Wersja do druku
To jest wersja beta, dopóki nie wydadzą ostatecznej wersji, można wrócić do aktualnej dziewiątki. :)
Heh tak , cały się spociłem aż z wrażenia ale przypominam , że grę odpaliłem na bardzo zaawansowanym stadium - armie, agenci, floty w dużej ilości - różnica była ogromna na plus po tym bp10.Cytat:
Zamieszczone przez misiek1205
Odpaliłem też nową kampanię i wtedy nie użył bym liczby 50% , ale teraz jest naprawdę bardzo płynnie u mnie.
A co do postów wyżej to racja, każdy chyba inaczej reaguje. U mnie np patch9 mocno popierniczył grę, a większość była zadowolona z niego.
Procki od Intela wiadomo, że pod Romka lepsze i ogólnie też lepsze. Niestety jestem na AMD ;)) FX 4100
PS: Bitwy raczej bez zmian - nie zauważyłem różnicy pomiędzy p9 a bp10
A ja czekałem, czekałem i się doczekałem.
Armia SI pod moją osadą wreszcie dała sobie spokój z bramą i rzuciła piechotę po drabinach na mury. Po pierwszym uderzeniu druga fala piechurów pięknie wykorzystała drabiny/wieże i wleciała do środka przez mury.
Co więcej, moja piechota, która nieopatrznie zapędziła sie na zewnątrz osady - po rozkazie powrotu wykorzystała najkrótszą drogę - po drabinach podstawionych przez wroga! Pamiętam, że kiedyś uparcie przez bramę chcieli włazić, choćby była po drugiej stronie mapy.
Oczywiście sprawa do przetestowania jeszcze, ale zrobię to już rozpoczynając nową kampanię!
Gdzie tu podbijają wnioski urlopowe do pracy? :-)
Jeżeli to nie wyjątek w zachowaniu AI to mamy chyba przełom....Cytat:
Zamieszczone przez Robin
Ehhh niestety,
trzykrotnie powtórzony eksperyment już się nie powiódł. Znów koncert rockowy przy bramie.
Wpadłem w euforię wczoraj, bo to rzecz, która mnie od Roma odrzuciła. Dziś mam podejrzenia, że jest to jeszcze głupsze niż myślałem... Wczoraj przypadek sprawił, że bramę sam otworzyłem. Wojska SI nie podpaliły jej, więc zajęły się murami. Komputer uznał widocznie, że jak bramy nie podpali to jej nie ma...
Nie powiem, że żałuję kasy wydanej na grę - kilka miłych godzin przy niej spędziłem - ale miał to być mój chwalebny powrót do Total War - wreszcie porwałem się na komputer, który uciągnie najnowszego ROMA i szykowałem się na długie weekendowe rozgrywki... ehhh może następna część...
Potwierdzam spostrzeżenie poprzednika. Komputer nie potrafi zdobyć obwarowanego miasta. Patch nr 10... na litość, zaczynam sądzić, że w CA pracują kretyni.
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego jeszcze u mnie nie zainstalował się patch? Czy to jest jeszcze wersja beta?
Wersja beta. Wystarczy przeczytać ostatnie 2-3 strony aby o tym wiedzieć :)Cytat:
Zamieszczone przez kuubaaa90
Przez to zamieszanie z forum umknęła kolejna łatka ;)) beta patch 12 można pobierać
http://wiki.totalwar.com/w/Total_War_ROME_II:_Patch_12
lista zmian w linku , całkiem spora nota bene
Witam, uważam że od patcha nr 10 jest co raz bardziej ciekawie,i nie żałuję w tej chwili wydanych pieniędzy w lipcu 2013 roku :)