Techniczny
Nawet jak zastosuje najbardziej kusicielskie taktyki to i tak zostanie :D, jak już mówiłem akurat ta postać ceni honor i obowiązek ponad wszystko inne ;)
Wersja do druku
Techniczny
Nawet jak zastosuje najbardziej kusicielskie taktyki to i tak zostanie :D, jak już mówiłem akurat ta postać ceni honor i obowiązek ponad wszystko inne ;)
Techniczny
Nie chodzi o kusicielstwo, tylko o przyjaźń i pomoc. :D Nie no szkoda żebyś odszedł, postać też fajną masz.
Techniczny
Chyba że tak, ale Hasan całe życie spędził na walce o to by prawowita dynastia odzyskała tron, nie może porzucić pana w godzinie najwyższej próby ;). A gry w wieśka nie porzucam, pewnie po prostu jakąś nową postać zrobię :)
Techniczny
Nikt jeszcze nie powiedział, że uda się odzyskać tron :D jeszcze się okaże, że wszyscy będziemy musieli zwiewać na północ.
Techniczny:
Ale druid będzie namawiał Virę by została i pomogła Hasanowi. Najwyżej we troje pomogą odzyskać prawowity tron, gdyby reszta na północ się udała.
Techniczny
Ale teraz przecież cała hanza będzie walczyć o tron, później dopiero na północ wyruszamy, a Hasan nie bedzie chciał. Mimo wszystko Vira tak łatwo nie odpuści :)
Techniczny:
Dlaczego Hasan po odzyskaniu tronu ma nie chcieć?
Techniczny
Bo jak Yourself napisał, Hasan bedzie chciał służyć Emirowi.
Techniczny
Gra o tron w Al-Haik nie musi być zwycięska, wiele zależy od waszych decyzji. Jak będzie kontynuacja, to wszystko się może zdarzyć. Myśląc, że kończymy narracyjnie uznałem, że się udało. Ale wcale nie musi.
Od MG do Froyi
Obecny system walk jakiego używam, jest bardziej losowy niż narracyjny, i miałaś dużo farta w testach, ale masz najlepszą Obronę i dużo presji fizycznej, co czyni Cię tankiem rzeczywiście i buzdyganem też wymiatasz.
PD za przygodę.
Kielon
Przeżycie 3 - Odgrywanie i aktywność 5
Angus
Przeżycie 3 - Odgrywanie i aktywność 4
Vira
Przeżycie 3 - Odgrywanie i aktywność 5
Haakon
Przeżycie 3 - Odgrywanie i aktywność 4
Veronika
Przeżycie 3 - Odgrywanie i aktywność 2
Mehir