Tylko, ze foum to miejsce dyskusji, a Ty ciagle przedstawiasz swoje poglady bez argumentow. Dlatego narazasz sie nie ciagla smiesznosc.Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Wersja do druku
Tylko, ze foum to miejsce dyskusji, a Ty ciagle przedstawiasz swoje poglady bez argumentow. Dlatego narazasz sie nie ciagla smiesznosc.Cytat:
Na prawdę nie umiesz czytać? Pisałem że jestem za normalnym modelem rodziny, jakby ktoś jeszcze nie rozumiał oraz żeby się dalej nie czepiał KOBIETA+MĘŻCZYZNA= Dzieci, proste? Czy mam rozrysować? :roll:
Serio? Wiem że można mieć czyjeś zdanie gdzieś ale bo grzyba pytasz kolejny raz o to samo skoro Pampalinex już pisał co mu w nich przeszkadza?Cytat:
Z resztą można i w drugą stronę w czym Wam homoseksualiści przeszkadza Pampalinex?
I po grzyba ta prowokacja? Piszesz do kogoś (od tego jest priv) o kimś tak jakby tego kogoś tu nie było, to już nie jest kwestia poglądów a kultury osobistej.Cytat:
Pandrodoxie - powiżej masz dowód na potwierdzenie w 100% moich wcześniejszych słów.
"Ja jestem normalny, wy jesteście debilami i zboczeńcami, ja wiem co dobre, ja, ja, ja, moja racja jest najmojsza". A takie pojęcie jak 'uzasadnienie zdania'? Po co, w końcu jak sie ma racje to po cholerę argumentować :) Przecież pampa nie ma obowązku uzasadnić opini przed bandą zboczeńców, będąc ostoją normalności.
Według mnie nie powinieneś już mieć żadnych wątpliwości co do 'ataków na pampe' :) Z takimi ludźmi nie można rozmawiać, bo oni rozmawiać nie potrafią. Oni chcieliby wdrożenia, nawet siłą, swoich poglądów, bez względu na zdanie innych, z którym i tak się nie liczą. To jest totalitarna moralność trockisty.
Nie jest uzasadnieniem to czego ty nie uznasz? Nie jestem na bieżącą w dyskusji, właściwie przeglądam ją od chwili kiedy przerodziła się w wymianę zdań o niczym ale nawet ja wiem że pisał o "prawach naturalnych", przetrwaniu gatunku, błędnych wzorcach. Jeżeli to nie jest uzasadnieniem opinii to co nim jest?Cytat:
A takie pojęcie jak 'uzasadnienie zdania'? Po co, w końcu jak sie ma racje to po cholerę argumentować :) Przecież pampa nie ma obowązku uzasadnić opini przed bandą zboczeńców, będąc ostoją normalności.
Kiedyś zapewne większość uważała palenie czarownic za coś dobrego, później ktoś ludziom wyprał mózgi i się od tego odeszło.Cytat:
Pewnie za normalne przyjmuje się zdanie wyrażane przez większość. A większość póki co nie ma jeszcze tak wypranych mózgów, by za normalne uważać dewiację. Normalnym nie jest zdanie społeczności nie przekraczającej 1% ogółu obywateli. Można co prawda takie zdanie respektować ale nie siła narzucać karbami tolerancji reszcie.
Według definicji jest jeżeli to zdanie popiera też 50% ogółu obywateli z innych społeczności. Taka argumentacja do niczego nie prowadzi, bo jakoś wątpię żebyś zmienił zdanie tylko dlatego że się nagle okaże że większość jest za homoseksualizmem. Swoją drogą takie pojmowanie słowa normalność może nas kiedyś doprowadzić do tego że Europejczycy zostaną uznani za dewiantów i coś nie normalnego bo w końcu są na świecie w mniejszości.Cytat:
Normalnym nie jest zdanie społeczności nie przekraczającej 1% ogółu obywateli.
PS. Po co prowadzicie bezowocną dyskusję? Napiszcie "znam twoje zdanie uważam je za błędne ale dalsza dyskusja nie ma sensu". Serio nie zapiszą wam w CV tego że ostatnie zdanie w bezsensownej dyskusji nie należało do was, a druga strona albo się zamknie albo dostanie bana za pisanie postów sama ze sobą ;) .
wystarczy, że będzie im okazywane chociaż minimum tolerancji. Proste? Czy mam rozrysować?Cytat:
przeszkadzają...bo tak i koniec kropka - w wielkim skrócie to ujmującCytat:
Serio? Wiem że można mieć czyjeś zdanie gdzieś ale bo grzyba pytasz kolejny raz o to samo skoro Pampalinex już pisał co mu w nich przeszkadza?
Minimum tolerancji? czemu nie! Mówiłem niech sobie żyją razem w domach, ale nie wyłażą z tym na ulice. To jest minimum tolerancji.
ehhhh kończ Waść wstydu oszczędźCytat:
Takich ludzi którzy promują chore społeczeństwo powinno się tępić. I moje przekonania nie są nie bo nie, tlyko nie bo jestem człowiekiem normalnym i stojącym za normalnością a nie zboczeńcami i dewiatami pokroju Grodzkiego czegoś .
Panowie,
apeluję o kulturę wypowiedzi. Czasem zanim się coś wyśle, warto się przejść, pomyśleć, wypić herbatę lub zrobić cokolwiek innego, byle nie wszczynać niepotrzebnych awantur. Kłótnia nie jest sposobem dyskusji. Od teraz za każdy akt agresji w stosunku do rozmówcy będę nagradzać ostrzeżeniem.
A Ciebie Pampalinex informuję, że po otrzymaniu ostrzeżenia stracisz swą rangę specjalną.
po 1 ostrzeżeniu się traci? Myślałem że po 2 jak jest w regulaminie ;) Zresztą jestem grzeczny :mrgreen:
W takim tempie szybko byś się dwóch dorobił, więc bez dyskusji.
To tylko bełkotliwa nowomowa. Heteroseksualizm to prawidłowość. Homoseksualizm to zaburzenie.Cytat:
Bo to i to jest preferencja seksualna?