Swoją drogą ogląda ktoś"Pakt"? Powiem szczerze nie spodziewałem się że w Nadwiślańskim kraju można zrobić dobry serial (Kryminalny? Polityczny? Cokolwiek) ;)
Wersja do druku
Swoją drogą ogląda ktoś"Pakt"? Powiem szczerze nie spodziewałem się że w Nadwiślańskim kraju można zrobić dobry serial (Kryminalny? Polityczny? Cokolwiek) ;)
Kiedyś, jak zaczynał leciec pierwszy sezon, obejrzałem kilka odcinków. Hollywood to nie jest, ale te kilka odcinków było bardzo spoko.
To co? Poznęcamy się na nowych Vikingach? :P Choć przyznam, że do tej pory oglądałem uważnie, a ostatni odcinek tak mnie znudził, że wolałem zająć się pracą i zerkać jednym okiem. Cóż, nic ciekawego nie wypatrzyłem. Ot głupi wątek Ragnara, coś tam się dzieje z Rollo. I w sumie tyle. Wątek Lagherty... Nie wiem, po tylu sezonach, mam wrażenie że walki prezentują się coraz gorzej. Wiem, ze to troche spaczenie reko, ale te walki, te przyśpieszone strzały, te zbicia ścian tarcz. No kicz jednym słowem.
Potwierdzam. Beznadziejnie to sie wwzystko toczy. Myslalem ze z rollo bedzie cos ciekawgo a tu po najmniejszej linii oporu po prostu sobie wrocil :/
Zabili go :eek: na śmierć :(
Kurde,zazdroszczę bohaterom tego serialu,widzę że nie tylko Ragnar poznał sekret nieśmiertelności nie starzejąc się ani trochę przez dobre kilkadziesiąt lat :lol2:
Zabili go? hahahaha XD teraz ten serial już w ogóle nie ma racji bytu. A w sumie to wszystko mi jedno, trzeci odcinek był ostatnim który oglądałem.
Ja skończyłem też na 3. Jakoś w ogóle zapomniałem o tym że ten serial istnieje.
Ja oglądam Vikings dalej i serial trzyma poziom. To drugi najlepszy serial w tego typu klimatach (średniowiecze, fantasy etc) zaraz po Grze o Tron jaki w ogóle jest obecnie dostepny z tych nowych (tj tych których nowe sezony dalej powstają).
A o tym, że Rangar zginie wiedziało mnóstwo fanów serialu, już od dawien dawna. Bo jest on postacią wzorowaną na postaci historycznej i twórcy uśmiercili go w takich okolicznościach w jakich zginął historyczny Rangar.