Samych Rzymian tak, ale dojdą auxilia i poszczególne legiony :)
Wersja do druku
Samych Rzymian tak, ale dojdą auxilia i poszczególne legiony :)
Ahh, chyba, że tak. A wiadomo coś w sprawie tych animacji, o które wcześniej pytałem KAMie? Bo u mnie animacje śmierci wyglądają jak w pierwszym Romku. :D Mam oczywiście włączone DLC na krew.
ciekawe co dokładnie chcą tam jeszcze zmieniać...
Wersja 0.80c gotowa do pobrania:
http://www.twcenter.net/forums/showt...ated-06-03-14)
głupie pytanie zadam, więc nie bijcie... czy po każdej aktualce trzeba zaczynać od nowa kampanię?
i jeszcze jedno... nie wiem, czy to błąd, przeoczenie, czy zamierzone działanie autorów modyfikacji... mianowicie jak pojawi się nowa reforma wojskowa, to nie ma możliwości przeszkolenia jednostek pod nową reformę... a chyba powinna być...
Reformy w DeI są nie z technologii, a ze skryptów, więc nie ma możliwości przeszkalania jednostek. Nie da się tego póki co obejść.
Co do save, to po niektórych aktualizacjach trzeba grać od nowa, ale nikt Ci nie każe ściągać nowej łatki na siłę. Dlatego właśnie nie mam moda na Steam, tylko ściągniętego w jednym parcie przez mediafire. Te łatki które ingerują np w mapę kampanii wymagają restartu. Zawsze jest podane, czy nowa wersja działa z poprzednimi saveami.
dziękuję za odpowiedź... szkoda jednak tego braku możliwości przeszkalania, bo czasem ma się doświadczoną jednostkę, ale "starego typu"...
Wyszła wersja 0.80D wzbogacona o kolejne uwagi graczy i poprawki do paru bugów. Główny post z linkami także zaktualizowany :)
pojawiła się wersja 0.80d - przynajmniej taką podaje mi na Steam'ie...
A co ja napisałem post wyżej prawie dwie godziny temu? ;)
Przy okazji pozdrawiam Trójmiasto :D