Eeeeee... który link mam sprawdzić? :P
Co do czarnej śmierci. Film miły do tragicznie wykonanego zakończenie. Cały misternie budowany klimat szlag trafił w tymże momencie. Nic specjalnego.
Wersja do druku
Eeeeee... który link mam sprawdzić? :P
Co do czarnej śmierci. Film miły do tragicznie wykonanego zakończenie. Cały misternie budowany klimat szlag trafił w tymże momencie. Nic specjalnego.
Boromira. Czarna Śmierć to rzeczywiście bardzo dobry film. Genialnie oddany klimat średniowiecza :)Cytat:
(gość grał chyba Faramira we Władcy Pierścieni)
Wreszcie :) Bo trzecia część zakończyła się dość intrygująco, i można było przewidzieć że będzie 4 część, w końcu film zbiera duże pieniążki ;)Cytat:
Zamieszczone przez Martin von Carstein
Kolejna czesc :!: Ilez razy mozna...jak tak dalej pojdzie to przescigna "Police Academy" :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=4PspF_GA-9U
Obejrzałem Machete w kinie i powiem że się zawiodłem. Liczyłem na dużo więcej czarnego humoru, ironii i bardziej krwawą jatkę. W zasadzie to co najlepsze w filmie to sceny znane już z fikcyjnego trailera plus kilka tych z udziałem de Niro.
A ja wręcz przeciwnie. Dostałem wszystko, czego wymagałem od tego filmu. Humor może nie był bardzo czarny, ale stał na dobrym poziomie - mnie to bawiło. Krwawych scen mogłoby być trochę więcej, ale mimo wszystko bardzo mi się podobały.Cytat:
Zamieszczone przez King Louise Assurbanipal
Jest spokojnie w TOP3 najlepszych filmów 2010.
Moim zdaniem było wszystkiego za mało. Na Planet terror co chwilę można było się ubawić, tutaj dobry tekst czy scena pojawiały się co jakiś czas. poza trailerowymi chyba jedynie dobre były te z de Niro.
Szczerze mówiąc ten film wyglądał tak jakby na siłę próbowali stworzyć fabułę by pokrywała się z trailerem.
Dla mnie to rozczarowanie, ponieważ długo na film czekałem i byłem ''fanem'' trailera.
No ja bym dyskutował z tym zdaniem, że to top3 2010. Ja osobiście słabo bawiłem się na tym filmie. Jakbym już gdzieś to wszystko widział. Wydaje mi się, że Rodriguez zaczyna zjadać swój własny ogon.
Po prostu wszystkie dobre sceny widziałeś już na tym fikcyjnym trailerze. Reszta dodana była na siłę. :)
Ale ja nie ogladalem zadnego fikcyjnego trailera. Jedyne co widziałem, przed obejrzeniem tego filmu, to jego plakat.Cytat:
Zamieszczone przez King Louise Assurbanipal