A co z elfiakami? Nie ma info jakiegoś?
Wersja do druku
A co z elfiakami? Nie ma info jakiegoś?
Leśne prawdopodobnie wejdą jako płatne DLC w tym samym czasie co darmowa Bretonnia.
Raczej tak, Asuryanie i będzie z minikampanią (co wyjaśniałoby przeciek z Reddita i to, że skoro minikampania z rasą nową do głównej kampanii, minikampanii i do multi będzie w formie DLC, a Bretka będzie Race Packiem FLC).
No oby elfy nie bylo tylko w minikampani. Bedzie wtedy mega kaszana :/ bedzie pierdyliard malych kampani a do glownej beda dawac jakies ochlapy :(
Arr ten nowy lord brodaczy jest tak bardzo przegięty jak się wydaje? Czy w praniu jednak jest trochę bardziej zrównoważony?
Czyli teraz czekamy jeszcze 2 tygodnie do pierwszych przecieków o nowym dlc? Bo zakładam że w okresie między świętami a sylwestrem raczej nic nie będą dawać, raczej przed nimi.
Ta. Pewnie wyjdzie w do połowy grudnia.
Byleby nie bezpośrednio przed świętami, a z drugiej strony wątpię by wypchnieto coś jeszcze w tym roku.
Wbrew pozorom, Bretka + WE + mini kampania + 2 szkoły magii i 2 magów to sporo roboty. ;)
Koks jest z niego niezły, a ta jego bomba ogłuszająca odpowiednio użyta potrafi przechylić szalę zwycięstwa w bitwie
Owszem, choć myślę że prace nad nimi zaczęto jakiś czas po wydaniu Beastmenów (w końcu za DLC odpowiadają dwie ekipy) i w ciągu kilku tygodni na pewno dostaniemy jakiś trailer
https://www.facebook.com/TotalWar/vi...0643891344142/
Opis definitywnie wskazuje na WE.
Ale czym są te pociski na filmie?
Płonące strzały? Nawiązanie do Bretonii? Nowa jednostka?
Płonące Strzały to pasują mi na rozwinięcie łuczników chłopskich od Bretki. W bitewniaku mogłeś rozwinąć strzały o płonące.
Z kolei też WE mogą być, bo strzelcy od nich mają 6 różnych typów strzał!
To na pewno Bretończycy,ogień i WE jakoś nie idą mi w parze :P