http://sandramajcher.pxd.pl/gallery/...5870836281.jpg
Wersja do druku
Widzę że Azjatki sie w ogole nie sprzedaja w tym dziale hehe 8-)
Bo maja twarze plaskie jak pekinczyki
Ogólnie to wszystko mają płaskie.
Ogólnie to mało wiecie o azjatkach... I nie ma jak porównywać kobietę do psa. Normalnie szał!Cytat:
Zamieszczone przez Hauteville
:shock: :shock: :shock:
http://video.eurosport.pl/rugby/seksown ... vid198758/
Zarzuć coś to sie dowiemy.Cytat:
Zamieszczone przez pretorian
Nie mam możliwości zarzucenia czegoś, bo jestem w pracy. Z drugiej strony nawet nie mam ochoty nic udowadniać, bo sam widziałem na własne oczy będąc w Japonii, że azjatki nie są płaskie.
Wydaje mi się, że kierujesz się maksymą - popatrzcie, a uwierzycie - ale nieznajomość pewnych rzeczy nie zwalnia od myślenia. To tak jak ja bym napisał, że wszystkie niemki są rude i brzydkie ;) co oczywiście jest nieprawdą.
No rude nie są.... ;)
Azjatki się nie sprzedają w tym dziale a raczej temacie. Zresztą mają inny temat z którego Europejki zostały "wygnane". Zgodnie z tytułem tamtego Miss Świata nie odnosi się to Europy, no bo niby jak ;)? No ale tamten temat padł więc "wygnanie" Europejek i rychły upadek tematu pokazał to co pokazał ;) i o czym większość wie :D.
"Nie mam ochoty nic udowaniać" - wiem ale nie powiem....Cytat:
Masz racje, wydaję ci się.Cytat:
Generalizowałem mówiąc że sa płaskie ale wiekszosc faktycznie taka jest, wiec nie jest to pozbawione podstaw, to ze niektóre maja duże to tylko wyjątki od reguły..
Jakbym powiedzial kobiety sa niższe niż faceci , to wystartujesz z tekstem że ty znasz taka co ma 2 metry wiec nie mam prawa tak twierdzić ?
Ciekawe że jakoś protestu przecież stwierdzeniu "Polki sa najpiekniejsze" tutaj nie widziałem, a chyba nie każda Polka to super laska ?
Takż wyluzuj bo przewrażliwiony coś jestes kolego.
P.S. poza tym nie mam ochoty robić spinki w temacie tak subiektywnym jak ten, ale cokolwiek śmiesznie brzmi zarzut że ja sie kieruje "patrzcie a uwierzycie" a sam potem piszesz że sam widziałem na własne oczy będąc w Japonii :roll: