Mogę wziąć którąś z nich, na tym forum i na tym modzie dopiero zaczynam z KO więc może te Węgry, jak tam Domen uważasz.
Wersja do druku
Mogę wziąć którąś z nich, na tym forum i na tym modzie dopiero zaczynam z KO więc może te Węgry, jak tam Domen uważasz.
Niestety lekko się spóźniłeś bo Węgry już o 19 wziął Mizutsu:
viewtopic.php?f=474&t=10912&p=310514#p310514
Ale w tej KO jest wolna Bułgaria:
viewtopic.php?f=492&t=12705&p=310513#p310513
viewtopic.php?f=492&t=11701&p=310509#p310509
Więc może przejmij sobie tę Bułgarię na początek :?:Cytat:
Zamieszczone przez Matisek
Jeśli jesteś nowy to nie wiem czy byliby zadowoleni gdybyś przejął Gruzję albo Maurów w MKO 26 - bo oni tam i tak mają ciężko (ich drużyna).
Dlatego pisałem, że na Gruzję i Maurów w MKO 26 raczej potrzeba doświadczonych graczy.
======================================
Z drugiej strony Bułgaria do silnych frakcji nie należy więc nie wiem czy byś się nie zniechęcił do gry w KO grając na początek Bułgarią.
Ale Gruzja w MKO 26 też nie jest zbyt silna (chociaż położona na tyłach), a Maurowie mocno przegrywają wojnę z Francją (co widać).
No dobra, to wezmę tą Bułgarię w takim razie. Kilka KO już grałem gdzie indziej i też nie miałem na starcie za łatwo także się nie obrażę w razie porażki ;) najwyżej przegram honorem 8-)
Opis i hasło na pw wysłałem. Teraz tura Bułgarii jest, więc od razu zrób. Powodzenia ;)
Nie będzie mnie w domu do 5 sierpnia proszę o robienie za mnie tury następujące osoby:
Wko 36-mg
Wko 34-Krzywousty
Mko 23-Domen
Mko 34-Krzywousty
A kim grasz w MKO 23 :?:
Z powodu braku czasu na wykonywanie tur postanowiłem oddać wszystkie moje kampanie:
XXIX MKO- Bizancjum sytuacja słaba, wasal Wenecjii, skarbiec na minusie.
XXX MKO- Maurowie sytuacja dobra, wojna z Hiszpanią która jest spokojnie do wygrania.
XXXII MKO- Wenecja sytuacja średnia, wojna z Genuą, sojusz z Sycylią i Węgrami.
XXXIII MKO- Francja sytuacja dobra, dużo ziem podbitych, wojna z Polską.
XXXIV MKO- Anglia sytuacja dobra, Anglia należy do koalicji(Francja, Polska, Dania, Węgry) wojna z HRE.
XXXV MKO- Turcja sytuacja dobra, dopiero początek kampanii.
WKO XXXVI- Kijów sytuacja słaba, wojna z Litwą i Węgrami, sojusz z Nowogrodem i Bułgarią.
BC XVII- Seldżucy sytuacja dobra, sojusz z Kipczakami.
Po hasło do mnie lub do MG.
A Rome KO :?:
Cytat:
XXX MKO- Maurowie sytuacja dobra, wojna z Hiszpanią która jest spokojnie do wygrania.
bioręCytat:
XXXII MKO- Wenecja sytuacja średnia, wojna z Genuą, sojusz z Sycylią i Węgrami.
Wziąłbym tą Francję w 33