O ile to nie wersja steam, to wymaga płytki Kingdoms, w napędzie.
Wersja do druku
O ile to nie wersja steam, to wymaga płytki Kingdoms, w napędzie.
To zapowiadają się porządki w szafce z grami :/ Dzięki
A jeśli zainstaluje moda na jednych ustawieniach na np early campaign to mogę potem je zmienić?
Tak można zmienić w setupie moda. Klikasz na skrót potem znajdź element docelowy, i wybierasz setup. Tam ustawiasz opcje ai, grafikę, i rodzaj kampanii Early albo Late. Zajrzyj też do tematu o modzie BellumCrucis6. Link: viewforum.php?f=367
Dzięki wielkie :D
Witam mam problem ze Stainless Steel 6.4 gram w drugim okresie i przychodzi mi wiadomość że odryto proch tylko że sęk w tym nie moge stawiać budynków związanych z prochem
Od info o wynalezieniu prochu do budowy dobrych jednostek prochowych i związanych z nimi budynków daleka droga. Sprawdź w pliku export_descr_buildings w data moda lepsze działa mogą być dostępne pod koniec XIII wieku a niektóre i pod koniec XIV wieku albo i później.
dzięki ;)
Witam gram sobie w Stainless Steel i mam problem bo tura trwa ponad 6 minut i co mam zrobic zeby tura trwała krócej
Witaj. Spróbuj użyć tych programów viewtopic.php?f=367&t=11404 i patcha 4GB. W jaką wersję grasz bo jest kilka??? Na TWC były kiedyś do pobrania pliki z szybszymi turami, poszukaj sobie.
Druga opcja to zmiana moda. Polecam Broken Crescent 2.3.2.2 albo BellumCrucis 6.3
gram w wersje 6.3 a w Broken Crescent tez gram i jest to samo tura trwa dosc długo