Właśnie :) Po klepie z nowym Romkiem nie możemy doczekać się premiery EB II. :mrgreen: Ale życzymy powodzenia, cierpliwości i wytrwałości sobie i twórcom modyfikacji. :)
Wersja do druku
Właśnie :) Po klepie z nowym Romkiem nie możemy doczekać się premiery EB II. :mrgreen: Ale życzymy powodzenia, cierpliwości i wytrwałości sobie i twórcom modyfikacji. :)
Ja jestem związany tajemnicą milczenia, ale może Nazgool mi wybaczy jeśli powiem, że mod jest grywalny a obecnie ekipa skupia się na usuwaniu CTD (których dużo i tak nie ma) oraz ostatnich szlifach - dodawaniu brakujących opisów, unit cards, modeli agentów itd, itp. Pracy zapewne mają jeszcze sporo, ale jak mówiłem - w EB II już w obecnym stanie gra się bardzo przyjemnie. Także jeszcze trochę cierpliwości :)
Wybaczy ;)
Działamy i spinamy poślady żeby wypuścić jak najszybciej. Najwięcej świeżych informacji tego co się dzieje z modem można znaleźć na naszym profilu na twitterze https://twitter.com/EBTeam
Fajno :D Miało być "KLAPIE z nowym Romkiem" :oops:
To mój pierwszy wpis na forum dlatego poświęcam go dla projektu bliskiego memu sercu, z Total Warem jestem od początku nie grałem jedynie w Shoguna. W EB gram bez przerwy od momentu kiedy powstał jest to najlepsza gra w jaką grałem, a grałem w naprawdę dużą liczbę gier strategicznych. Jestem regularnie na twiterze i tu na forum i czekam z niecierpliwością na EB II. Niezwykle żałuję że nie mam zdolności informatycznych, bo bardzo bym chciał pomóc w realizacji.
Pozdro dla całej ekipy moderskiej i dla KLAssurbanipala, który już na studiach zaraził mnie modami ;)
Witaj na forum. To budujące, że mamy takich oddanych i wieloletnich fanów. Mogę powiedzieć, że EBII jest już w dobrej formie, o wiele lepszej niż wersja 0.7 EB1. Ciągle zostało kilka rzeczy do zrobienia, ale mam nadzieję że się nie zawiedziecie ;)
Co do umiejętności to da się nauczyć tego i owego. Sam dwa lata temu nie miałem pojęcia o modelowaniu i teksturowaniu ;)
To tak jak ja teraz :P niestety nie mam do tego zdolności, ale do grania obiecuję bardzo się przyłożę :P
Witam!
Ja także oczekuję EB II z wypiekami na twarzy od samego początku :) śledzę tweety i już nie mogę się doczekać. W pierwszego EB grałem jak nałogowiec i jeżeli dwójka będzie chociaż w połowie tak dobra jak jedynka, to mogę już teraz pożegnać się z życiem w realnym świecie.
Pewnie masa jest takich osób, którzy niespecjalnie się udzielają na forum, ale czekają na moda.
Życzę wytrwałości, bo grających z pewnością nie zabraknie! :)
Znam bardzo dobrze to wasze 'mod wyjdzie, kiedy go zrobimy', ale powiedz Nazgool: przy tym tempie i dobrych wiatrach (jeśli nic niespodziewanego się nie stanie) możemy mówić o EB2 w tym roku, nie? ;)
Zawsze byliście przezorni i gdyby tak nie było, nie budowalibyście takiego napięcia... :)
W każdym razie kibicuje temu modowi z całych sił, powodzenia panowie w dalszej pracy!
Ostateczna decyzja należy oczywiście do ekipy, ale na podstawie tego jak obecnie wygląda EB II przewiduję, że pierwsza wersja modyfikacji na pewno wyjdzie w tym roku :)