To do taj prostej gry potrzebny jest jeszcze poradnik? :mrgreen:
Wersja do druku
To do taj prostej gry potrzebny jest jeszcze poradnik? :mrgreen:
Wiedziałem, że jak nie sprecyzuję swojego posta to znajdzie się ktoś, kto o to zapyta :D Nie, nie potrzebny mi poradnik, jednakże skoro go obiecali to z chęcią bym na niego zerknął ;)
A jo żem odkrył że jak sie armiom do na okret to one sie łączo i som razem pokazane jako okret z dwoma flagami !!
.......w kupie siła nie
Błagam. Ten poziom analfabetyzmu woła o pomstę. Podobnie jak pochwalne peany płatnych pachołków, których nicków nie wymienię, ale wszyscy i tak wiedzą o kogo chodzi - ze trzech jest i się pocą jak tu z gówna bicz upleść.Cytat:
Zamieszczone przez Argail
Jeżeli to tylko analfabeta, to zasłużył na 2/3 za niechlujstwo. jeżeli świeżak bawi się w trolla to powinien dostać po łbie banem.
Gra?
Jest po prostu koszmarnie słaba, niedorobiona, wypchnięta na siłę w stadium wyglądającym na to, ze programiści dotarli w projekcie do ściany, której nie potrafili przeskoczyć.
Szkoda pisać cokolwiek na temat tego półproduktu.
Zaoszczędziłem na Shogunie grając tylko w demo i FOTS za 29,99zł, to uśredniłem sobie cenę kupując ten badziew w dniu premiery.
W domyśle robiłem to po to, żeby mieć prawo do krytyki czegoś w co gram i mam..... tylko jak przyszło do grania to po kilku godzinach nie mogę się do grania w to coś zmusić, a i krytykować mi się nie chce, bo ręce opadły już całkiem :roll:
EDIT: Jak na razie to najbardziej aktualne jest hasło w moim podpisie, który mam od momentu w którym pokazali pierwsze fragmenty gry. Żeby było śmieszniej, było ono na stronie tytułowej ich prezentacji :lol:
EVER! PRE PRE ALPHA CODE!
Z książki "Ostatnia Bitwa Hannibala Zama I Upadek Kartaginy"Cytat:
Zamieszczone przez adi
cytat " Rzymianie powzięli brzemienną w skutki decyzję o rozpoczęciu bitwy na otwartym morzu. W 260roku rzymscy inżynierowie i stolarze zbudowali ponad 120dużych okrętw wojennych (podobno sto kwinkwerem i dwadzieścia trier) zaledwie w ciągu dwóch miesięcy, używając kartagińskiej galery, która osiadła na mieliźnie, jako wzór. "
Ksiazka ma dosc slabe recki i nie sprawia wrazenia zbytnio wiarygodnej . Nie jestem ekspertem od starozytnych flot (moze tutaj jakis jest) ale cos mi sie wydaje malo realne by wybudowac tyle galer w dwa miesiace.Cytat:
Zamieszczone przez TheFox
P.S. Tytul wspomina o 2 i 3 wojnie punickiej a 260 p.n.e to 1 wojna punicka. No ale podobno ta ksiazka jest tak skonstruowana,ze duzo o wszczesniejszych konfliktach a malo o samej Zamie.
Fajne miejsce, w którym gracze uwalniają się od stresu spowodowanego zmierzeniem się z grą:
http://www.twcenter.net/forums/showt...2-memes/page22
A mnie najbardziej ubawiło to:
R2D2 po upgrade R2TW AI
http://i.imgur.com/kEWNYcF.gif
Hhe, ten bug ze statkiem jest epicki :( Ale przeciez ta gra ma potencjal. Moze jeszcze dzialac normalnie ale czemu $#$%#@#$ nie dziala?!!!!;)
Ja go nie mialem a zaluje ;) Swoja droga takie kaszaloty pamietam,ze sie trafialy w niezlych gniotach.
P.S. Juz widze jak Umbrecht siada sobie wygodnie, odpala gierke i zamierzac sie delektowac Romkiem a tu...ten bug. Ciekawe jakby zaareagowal:>Ale klimatyczny ten Romcio, zabawa na 102! :D
Tylko, że ten bug ze statkiem jest stary. Spoko, można się po podniecać jak nie ma co robić :-)
Ja za to miałem dziwny bug na najnowszej becie patch 4 :
czekam sobie na zmianę tury, a tu nagle wyskakuje mi ładowanie bitwy... myślę sobie kto mnie zaatakował i gdzie. Bitwa morska wczytana, a tu nie mogę sterować żadnym oddziałem. Szybki rzut okiem na jednostki i już wiem, że wczytała się bitwa dwóch obcych mi frakcji z którymi nawet wcześniej nie miałem kontaktu na mapie strategicznej...
Poczekałem na koniec bitwy i dalej tury przeleciały bez takich szopek.
Co do tego buga ze statkami to Adi nie przesadzaj, ja w rome mam ponad 100 godzin przegranych i ani raz sie z tym nie spotkalem.