Patch 12 ukaże się w ciągu najbliższych dwóch dni...
Wersja do druku
Patch 12 ukaże się w ciągu najbliższych dwóch dni...
Świetna wiadomość:D
A może ktoś mi powiedzieć od kiedy w czystej wersji jednostki rzymskie rzucają pilum z miejsca i idąc mają je domyślnie w ręce a miecz przy pasie? :D Od kiedy jest DeI nie grałem na czystej grze i się trochę pogubiłem :)
Nie ma na czystym rzucania pilum z miejsca ani chodzenia z nim w ręku...
Ale.. to niemożliwe.. wyłączyłem mody.. włączyłem grę, szybką bitwę i tak było .. więc czy to możliwe, że jakiś mod mimo, że nie był zaznaczony w MM był aktywny?
Mody w formacie .movie nie wyświetlają się w MM.
Dzięki.. sprawdziłem.. miałem jakiegoś moda w owym formacie.. nie pamiętam żebym go pobierał, co raz gorzej ze mną :)
Może po prostu to plik z innego moda?
No i czy wam też się ściąga 1,1 gb Rome II (mi już drugi raz...)
Witam , chciałem podpytać nieco o kwestię praktyczną ...
otóż ostatnio przy każdorazowej aktualizacji gry mimo niewielkiego rozmiaru pliku, czekam na ukończenie 45-60 minut nawet.
rozumiem, że "dysk jest zajęty" i rzeczywiście widzę, że pracuje, domyślam się że nadpisuje pliki albo usuwa stare instaluje nowe,
ale że przez prawie godzinę ? Dochodzi do tego, że człowiek po 3-4 dniach nieobecności chce odpalić Romka i musi czekać godzinę
na uruchomienie gry.
Chciałbym podpytać czy u Was też to tyle trwa, bo ciekaw jestem czy to kwestia szybkości dysku etc. czy po prostu tak jest bo jest ;)
PS: przeważnie uczestnicze we wszystkich wersjach bety. a PS2 : gram na modach Radiousa i dla porównania jego aktualizacje instalują się w nie więcej niż minutę przy czasami takiej wadze pliku.
PS3: oczywiście się rozpisałem, bo właśnie trwa aktualizacja :D
Ja mam Romka na SSD i też mi się czasem dłużej aktualizuje kiedyś ktoś pisał że to przez to tak długo trwa bo cały czas wprowadzają jakieś poprawki w silniku gry.