1GB pobiera mi się 3 godzinki z tego kotshara :confused:
Wersja do druku
1GB pobiera mi się 3 godzinki z tego kotshara :confused:
Jako że to mój pierwszy post to wypadałoby się przywitać, więc cześć ;) Mam do Was pytanie- czy też macie problemy z częstym wywalaniem gry podczas oblężenia...? Ja muszę wszystkie rozgrywać automatycznie bo inaczej się nie da, po prostu wywala do windy... Trochę to frustrujące, nie powiem, ale chciałbym wiedzieć czy to wina mojego sprzętu czy po prostu tak jest...? Aaa, no i kiepem byłbym gdybym Waszmościom za ów zacny mod nie podziękował i owej tytanicznej pracy nie pochwalił... ;)
Witam, a co do wywalania to trochę problem stabilności, a trochę losowy. Jeśli medek Ci śmiga i inne mody to raczej nie wina sprzętu.
Straszny Kniaź, u mnie też wywala gre bardzo często podczas bitew, nie tylko przy oblężeniu. Ba, czasami wywali mi w przeciągu 20 minut gry 3-4 razy, a później 30 minut bez problemowo. Czasami całkowicie wyłącza gre, a najczęściej wyskakuje błąd, znika obraz (jest czarny), słychać muzykę.
To nie jest wina sprzętu, tylko niestabilnego moda.
Ja nie miałem żadnego crasha przez godzinę ;). Nigdy nie zaliczyłem poza tym crasha.
Bunty postaramy się usunąć. Rekrutacje jak już pisałem poprawiamy. Nowe budynki w tym np. opera są dodawane , a tym które już istnieją usuwamy limit religii i trochę na wyrost dodany przez attylę wymóg posiadania kilku budynków do zbudowania np. targowiska.
a tam wszystko da sie przeżyć, załatwiłem kozaków, prusaków,zwasalizowałem tatarów, a teraz car wielki buty mi liże na vh.........Bezcenne;D
Jako że jestem miłośnikiem "Trylogii" zauważyłem pewien błąd którego wam odpuścić nie mogę... ;) Podczas ładowania gry pojawia się cytat, początek "Ogniem i Mieczem". Brzmi on: Rok 1647 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzwyczajne zdarzenia.
Wy za to przeskoczyliście rok do przodu... ;)
Pojawianie się cytatów jest losowe, ten z 1647 może i wyskoczyć w 1670, na to wpływu nie mamy.
Jeśli to po bitwie, to często ginie od ran i nie się dokończyć adopcji, w podstawce i innych modach też to jest.