siem czepiasz rodaka? jasny pieron... napisałeś 0.80D a ja 0.80d... :P i taka jest różnica...
Wersja do druku
siem czepiasz rodaka? jasny pieron... napisałeś 0.80D a ja 0.80d... :P i taka jest różnica...
Czyżby nowe tekstury jednostek hellenistycznych.. ?
http://www.twcenter.net/forums/showthre ... of-Macedon
Hurrrraaaaa !!!! :D
BullGod Unit Icons doda jeszcze nowe ikony pod dei ??? bo som bardzo klimatyczne
Ja tam wolę ikony Rafkosa
Jakie ikony Rafikosa????
Nie zaglądałem tutaj przez kilka dni, nowa łatka jak dla mnie gorsza od starej wersji, Rzym ma nędzne jednostki na starcie a dodanie im 3-ciej armii tego nie rekompensuje. Policzyłęm rzymskie jednostki i razem z genaralskimi mają ich 53... Przesyt, przesyt i jeszcze raz przesyt, wiem, że nie poprawią wielu rzeczy w grze bo nie mają narzędzi a CA zazdrośnie strzeże swoich zabawek, jednak poszli w kierunku świecidełek - jednostek i jak już pisałęm gra a raczej mod traci na wartości.
Dobrze byłoby żeby BullGod uzupełnił ikonki do tych nowych jednostek ale jeżeli Rafikos wypuścił swoje to chętnie je przetestuję jeżeli wkleicie linka oczywiście.
Stop przesytowi jednostek w modzie, za dużo grzybó psuje najlepszy barszcz, dołączam do tych, którzy twierdzą, że lepiej instalować modyfikacje ręcznie a nie przez Steam, teraz już nie zagram na poprzedniej wersji a nowa mnie b. rozczarowała. Może pora poszukać innego moda albo odejść od Rome 2, póki co było b. miło dzięki chłopakom od DeI i kilku innym - dziękuję Wam.
W warsztacie jest mod na ikony Rafkosa. Są troche inne, ale dla mnie ładniejsze. Tylko że ma podobną ilość ikon jak w modzie Bullgoda
Możęsz podać jego nazwę, nie mogę jakoś znaleźć...
No i jak wrażenia po grze w nową wersję? ;)
Generalnie to mi się podoba. Reformy to fajna sprawa, wreszcie nie da się zastąpić hastatii legionistami w 20 lat. Co mnie zdziwiło to to, ze gra podczas oblężeń zaczęła mi klatkować. To chyba wina podstawki bo mam ok 50 fpsów a animacje co chwila się "zamrażają". Na razie wciąż testuje moda i nie mogę za wiele powiedzieć. :D
Drogi Shayu , a nie masz jakichs informacji odnosnie naprawy animacji ....chodzi mi o animacje krwi O.o brakuje mi tego ostatnio gralem w dei wczoraj...tez mialem z tym problem , myslalem nawet ze to zludzenie, ale oni walcza jako beznamietnie jak bym nie mial blood gore ^...^ a po za tym mod fajny.,,.nie wiem czy do naprawienia tego nie wroce do swojej starej kompozycji,:( czy wedlug ciebie bedzie to naprawione?